Mikor unják meg az átlagemberek a kizsákmányolást, és hogy a gazdagok rajtuk élősködnek?
“Vagy ez lenne a követendő példa?”
Pontosan.
“Tényleg nem érzitek szükségességét, hogy ennek a folyamatos harácsolásnak társadalmi szinten gátat szabjanak?”
Nem. Semmi közöm ahhoz, ha valaki harácsol. Nem vagyok szánalmas kommunista.
Mindenki előtt ott van a lehetőség. Jól kell élni az életet ennyi. Amúgy meg mi közöd van hozza h kinek mi van? Megsúgom semmi.
Hidd el, mindenki tett azért, hogy ott tartson ahol.
Ezeket a hisztiket pedig ha masba fektetned, talán normálisabb, boldogabb ember lennél, nem egy ilyen irigykedő senkiházi!
Én tettem azért h jó életem legyen, te pedig csak a lompit csapkodod és hisztizel otthon!
Ne pattogjál már! Nem vagy te kukorica! Addig irigykedsz, meg valaki majd jól megcsapkod!
Kevés vagy te egyedül “világot váltani” mint gyakorin a normális kérdés.
Leírom érthetőbben, mert nem bízom a képességeidben. Hiába hisztizel, hiába pattogsz itt, úgy sem tudsz ez ellen semmit sem tenni!
Válogasd meg a szavaid és ne irigykedj!Amúgy sincs semmi közöd hozza! Tettem érte h legyen, te meg egy kis irigykedo, otthon lompit kicsapo, lázadó kis nethuszár vagy!
Hol érdekelnek engem a borsodi fiatalok? Miért kell h ez engem érdekeljen?
Amúgy gettóból is rengetegen törtek ki, lettek valakik, aki akar változtatni, ki akar törni (jól éli az eletet) az változtat, kitör és rengeteg ilyen borsodi fiatalt ismerek.
Meg hat ugye van aki irigy és itt a neten pattog! De mint említettem senkit sem érdekel a hisztid! Te kis irigy nethuszár!
Igyad meg a kakaódat és nyugodjal le pistike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!