Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 29 évesen ha lenne 10-11...

29 évesen ha lenne 10-11 millióm félrerakva az jónak számít?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem lakást szülői segítséggel, abba én is beleraktam 7 milliót ami párszázezer híján az akkori félretett pénzem volt és még azóta ráköltöttem 2 milliót, de épp azt számoltam ha nem veszünk lakást akkor olyan 10-11 millióm lenne félretéve, inkább 11. Most 2 millióm van és egy lakásom.

Lehet hülyeség, de én kevésnek érzem és fáj is hogy eddig olyan sok szabad pénzem volt, aztán abból a lakásba is tettem és azóta is sokat költöttem rá. Régen csak gyűjtöttem a pénzt, nem költöttem.

2023. jan. 25. 10:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor próbáljuk meg még egyszer, ha már ennyit sértegettél, akkor hátha sikerül felfognod is, bár annyira fordítva ülsz a lovon, hogy nem hiszem.

A vagyonod, vagy megtakarításod, vagy hívhatod ahogy akarod, kismillió dologban lehet. Lehet ingatlanban, különböző valutákban, részvényekben, de még tüzifában is, ha megtakarítási szándékkal vetted.

Ha a kérdezőnek a saját erejéből volt 10-11 millió forintot érő megtakarítása TÖK MINDEGY MIBEN, akkor szerintem jelenleg a magyar kortársainál nagyobb megtakarítással rendelkezik. Ezt nem tudom hogy elmondani másképp, még ha 10x retardáltnak fogsz hívni, akkor is így van. Ennek hevenyészett alátámasztásaként hoztam fel, hogy a lakosság kb. fele hónapról hónapra él, tehát mindenképpen ÁTLAG FELETTI az, amit össze sikerült hozni neki, de legrosszabb esetben is a medián fölött van jócskán.

Ráadásul a kérdés is erről szólt, hogy JÓNAK SZÁMÍT-E EZ 29 ÉVESEN. Én nem tudom hogy lehet ehhez idekeverni ostoba módon azt, hogy éppen mennyi a zacskóstej meg a kifli meg egy lakás ára.

Lehet itt vergődni b..szdmeg, hogy egy takaros budai ház 200 milliónál indul és ahhoz képest a 11 millió semmi, de ezeket nem 29 évesek szokták egyedül, önerőből megvenni. De az a szomorú, hogy a 30 milliós paneleket se...

2023. jan. 26. 11:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz rola, hogy nem erted.
2023. jan. 26. 12:04
 23/23 anonim ***** válasza:
21-es tehát te azt mondod, hogy ha ebből a megtakarításból királyként lehetne élni és palotákat venni belőle, de a többségnek ennél több megtakarítása lenne, akkor ez rossz megtakarításnak számítana?
2023. jan. 26. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!