Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 29 évesen ha lenne 10-11...

29 évesen ha lenne 10-11 millióm félrerakva az jónak számít?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem lakást szülői segítséggel, abba én is beleraktam 7 milliót ami párszázezer híján az akkori félretett pénzem volt és még azóta ráköltöttem 2 milliót, de épp azt számoltam ha nem veszünk lakást akkor olyan 10-11 millióm lenne félretéve, inkább 11. Most 2 millióm van és egy lakásom.

Lehet hülyeség, de én kevésnek érzem és fáj is hogy eddig olyan sok szabad pénzem volt, aztán abból a lakásba is tettem és azóta is sokat költöttem rá. Régen csak gyűjtöttem a pénzt, nem költöttem.

2023. jan. 25. 10:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Relatív.

Amúgy meg keress fel egy pszichológust, mert önbizalom hiányos vagy.

2023. jan. 25. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mihez kepest?
2023. jan. 25. 10:31
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"Régen csak gyűjtöttem a pénzt, nem költöttem."

De ezt a pénzt nem elköltötted, hogy beforgattad egy ingatlanba.

Holnap el tudod adni az ingatlant és ott lesz a számládon a pénz.

Az a pénz nem elúszott, hanem megvan, csak épp most betonban áll.

Eddig a számládon állt, most betonban. Így érdemes ránézni.

Ha sajnálsz rákölteni, akkor meg ne költs rá. Gondolom teljes mértékben lakható, ha már tavaly megvetted. Innentől csak döntés kérdése, hogy szépészeti dolgookra mennyit költesz.

2023. jan. 25. 10:32
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Befektetted egy ingatlanba, aminek a hozama az ingatlan értékváltozásának és a megspórolt bérleti díjnak az összege.
2023. jan. 25. 10:36
 5/23 anonim ***** válasza:
60%

Jó ahhoz képest akinek semmilye sincs a tolókocsiján kívül..

Attól függ mit szeretnél elérni az életben, vagy hogyan tervezed a jövődet.

Én ennyivel már simán hátradőlnék úgy 5-6 évre, max írnék pár könyvet. Csinálnék párszáz videót előre, amit aztán leadagolnék neten...

2023. jan. 25. 10:37
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Tehát a net worth-öd 10 millió forint 29 évesen.

Minden vagyonod ami van, ha mindened pénzzé kellene tenni, 10 milliód van.

Sok 29 éves még itt sem tart, bár nagyon sok 29 évesnek nincsenek olyan szülei sem, akik bele tudnak szállni javarészt egy saját lakásba.

Szerintem még nem érdemes hátradőlni, de legalább van hol laknod, ami ha szülők által is, de valamilyen szinten saját.

Nagyon sok embernek nem jön össze 30 éves korukra saját lakás, szóval ha csak ezt nézzük, a hátteret nem hogy az honnan is van, akkor jónak számít a jelenlegi helyzeted, igen.

2023. jan. 25. 10:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Az korodbeliek 90%-ának a fele sincs meg, szóval ne aggódj!
2023. jan. 25. 11:18
 8/23 A kérdező kommentje:
A két gyerekkori régi legjobb barátom eléggé sikeres. Mindketten velem egykorúak, 29 évesek. Az egyik havi 1 milliót keres és a tőzsdén keresett több tízmilliót még ettől függetlenül is. A másik pár éve 10 millióért vett egy házat, ami most 50 milliót ér. Szóval csak lehet, hogy hozzájuk képest mérem magam. Nem származunk extra gazdag, vagy jómódú családból, nincs a családjaiknak több ingatlanja, nem vállalkozó senki. Én is a lakáshoz való segítséget nagyszülői örökségből kaptam a szüleimtől.
2023. jan. 25. 11:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust, mert önbizalom hiányos vagy, nincs betegség tudatod.
2023. jan. 25. 11:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tizenhatmillió volt az a lakás szóval a szüleid bőven raktak bele. Orulj inkább neki
2023. jan. 25. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!