Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez jó könyvnek számít?

Ez jó könyvnek számít?

Figyelt kérdés

Semmilyen pénzügyi ismeretet nem tanultam iskolai éveim során, abszolút se kép se hang, ha gazdaságról van szó. Szeretnék viszont érteni annyira a pénzügyekhez, hogy egy gazdasági témájú cikket értelmezni tudjak, amiket mondjuk látok 24hun vagy portfólión vagy bárhol. Egy ismerősöm mondta, hogy vesz nekem egy könyvet ehhez, és ezt szerezte be.

[link]

Nekem már az eleje is teljesen értelmezhetetlen számomra, teljesen ismeretlen fogalmakkal. Amikor a könyvet megkaptam pár hónapja, nagy lelkesen elolvastam pár oldalt, de semmi nem maradt meg belőle, ezért félre is dobtam. Most újra nekifutok, próbálom mondatról mondatra felfogni, és értelmezni a dolgokat, de így sem igazán értem, nemhogy megmaradna bármi... Szóval, arra lennék kíváncsi, hogy ez egy oké könyv e? Nekem valószínűleg nem, hiszen szellemileg semmit nem tudtam letenni az asztalra, de kíváncsi vagyok, hogy szakmailag úgy en bloc ez jó e.

2023. jan. 23. 02:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Jaj, ne! A volt pénzügy tanárom írta!

Válassz bármi mást.

2023. jan. 23. 02:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Na, mesélj akkor, mi a probléma vele :D??
2023. jan. 23. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!