Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kijutni ebből a helyzetből? Középszinten tudok angolul, menjek külföldre? Az a baj, hogy németül nem tudok, de külföldre is csak olyna helyre tudnék már menni ahol németül beszélnek. Teljesen tanácstalan vagyok, már az öngyilkosság is eszembe jutott. Nem riaszt vissza a gyári, konyhai, takarító munka sem, mégsem találok. Az is eszembe jutott, hogy pestre költözzek, de ahhoz is pénz kellene, hogy kibéreljek egy lakást vagy szobát, kifizessem a kauciót. Semmi segítségem nincs. Hogy oldhatnám ezt meg?2023. jan. 17. 12:49
61/67 anonim válasza:
Ez kezd kicsit vakvágányra futni. Sokan drukkolunk neked, ne várj sokáig, indulj el, és megoldódik a dolog.
Bátraké a sors kegye, mondta valaki régen....
62/67 anonim válasza:
szakmunkásnsak ne menj meg építőiparba se, annak mostmár vége itthon
63/67 anonim válasza:
Én dél-magyarországon kezdtem, diákmunkával kerestem pénzt, abból mentem külföldre.
64/67 anonim válasza:
Hát a kérdező tényleg jó nagy türhő.
65/67 anonim válasza:
A kérdezőnek elég nagy mocsos szája van, az egyszer biztos. A másik ami biztos, hogy csak buksi simire jött ide, nem akar ő csinálni semmit ami váltotatna a helyzetén. Csak önigazolásnak kellett neki ez is, meg a korábbi net vállalkozós kérdése még régről (gondolom ugyanaz a mocskos szájú falusi luvnya aki akkor kérdezett).
66/67 anonim válasza:
Nem fog kimenni Ausztriába, ha nincs pénze közlekedésre. Egyesek hol élnek?
67/67 anonim válasza:
Inkább a kérdezőnek kell kezelni valamit a dükezelés(fel tudja zsabálni), de a bumburnyákokra aztán rá férne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!