Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L
Mindenképpen érdemes valamelyik nagyobb városba költözni, mondjuk Budapestre, és előtte lakótársat keresni a neten, akivel lehet közösen valamit bérelni, vagy l szobát, esetleg eleve olyan céghez -betanított gyári munkára menni kezdetben, ahol a gyár a szállást megoldja.
Ezt kb csak fél év, egy évig, addig pedig tudsz félretenni, körbenézni, más munkákat keresni. Itt mondjuk a Lidl-ben lehet keresni 300-400 nettó körül, ha jó a hozzáállásod.
A külföldi is jó opció, de azt is csak rákészülve javaslom, egy évet érdemes lenne rászánni, hogy merre indulj el, addig meg mehet valami kevésbé szeretem gyári munka.
Szerintem jó a hozzáállásod, jól kommunikálsz, nem féltelek, könnyen boldogulni fogsz akár Magyarországon, akár külföldön.
A profession.hu-n kb. 200 álláshírdetés van szállás lehetőséggel.
Aki dolgozni akar, talál állást.
"Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok..."
Arra gondoltam, hogy hátha vannak emberek a faluban, akik autóval bejárnak valami közeli munkahelyre. Velük utazhatnál benzinpénzért. Esetleg abban is segíthetnek, hogy a munkahelyükön lehet-e állást találni.
Nem Neked kellene utánaérdeklődni, hanem az édesanyádnak. A hasonló koru nőismerőseit, barátnőit végigkérdezve, hogy a családjukban van-e ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!