Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem találok munkát,mit kezdjek...

Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kijutni ebből a helyzetből? Középszinten tudok angolul, menjek külföldre? Az a baj, hogy németül nem tudok, de külföldre is csak olyna helyre tudnék már menni ahol németül beszélnek. Teljesen tanácstalan vagyok, már az öngyilkosság is eszembe jutott. Nem riaszt vissza a gyári, konyhai, takarító munka sem, mégsem találok. Az is eszembe jutott, hogy pestre költözzek, de ahhoz is pénz kellene, hogy kibéreljek egy lakást vagy szobát, kifizessem a kauciót. Semmi segítségem nincs. Hogy oldhatnám ezt meg?

2023. jan. 17. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
12%
Te 25 évesen egy menthetetlen, megkeseredett, csupa rosszindulatú némber vagy. Két lehetséges utad van. Az egyik az egyenes prostitúció, de mint írtad ahhoz nincs gyomrod, nyelni a gec.t. Úgyhogy a másik, hogy találj a neten valami pénzed faszit, aki magához rámul Budapestre, vagy valami városba és eltart.
2023. jan. 17. 14:36
 32/67 A kérdező kommentje:
Jó, ha már jól nézek ki azt hiszem keresek egy pénzes pesti palit.
2023. jan. 17. 14:38
 33/67 anonim ***** válasza:
60%
Ha tényleg kinézel valahogy és bevállalós vagy és nem zavar, ha eltartanak akkor én is azt mondom neked az egy jó kis alternatíva. Nekem pl. kamionos a palim, 3 havonta van itthon 2 hetet. A házában lakom, nem dolgozom mert azt mondta, ne menjek el 200ért gürcölni egy gyárba.
2023. jan. 17. 14:47
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen érdemes valamelyik nagyobb városba költözni, mondjuk Budapestre, és előtte lakótársat keresni a neten, akivel lehet közösen valamit bérelni, vagy l szobát, esetleg eleve olyan céghez -betanított gyári munkára menni kezdetben, ahol a gyár a szállást megoldja.

Ezt kb csak fél év, egy évig, addig pedig tudsz félretenni, körbenézni, más munkákat keresni. Itt mondjuk a Lidl-ben lehet keresni 300-400 nettó körül, ha jó a hozzáállásod.

A külföldi is jó opció, de azt is csak rákészülve javaslom, egy évet érdemes lenne rászánni, hogy merre indulj el, addig meg mehet valami kevésbé szeretem gyári munka.

Szerintem jó a hozzáállásod, jól kommunikálsz, nem féltelek, könnyen boldogulni fogsz akár Magyarországon, akár külföldön.

2023. jan. 17. 15:01
 35/67 anonim ***** válasza:
17%
Egy ilyen stíliusú nőt egy pasi sem fog elviselni. Ez nem ez a személyiség aki megtűr maga mellett egy palit, aki eltartja és kussol mellette.
2023. jan. 17. 15:01
 36/67 anonim ***** válasza:
42%

A profession.hu-n kb. 200 álláshírdetés van szállás lehetőséggel.

Aki dolgozni akar, talál állást.

2023. jan. 17. 15:06
 37/67 anonim ***** válasza:
21%
Egyértelmű a megnyilvánulásaiból, hogy lusta, megkereserdett valaki. Nekem 25 éves koromra volt 6 éves munkaviszonyom és nem csak egy faluban vakaróztam, pedig én is onnan származok ahonnan volt napi 2 pár vonat és egy iskola busz reggel és délután a szomszéd nagyobb községbe.
2023. jan. 17. 15:14
 38/67 krwkco ***** válasza:
94%
Egyetértek a kérdezővel: a hozzászólások közül elég sok a számonkérő, ítélkező, bunkó vagy egyenesen -hogyan is mondjam- strici gondolkodású. És kevés a segítőkész. A kérdező reakciói sem mindig finomak, de inkább reflexióként, mint kezdeményezően.
2023. jan. 17. 15:23
 39/67 krwkco ***** válasza:
73%

"Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok..."

Arra gondoltam, hogy hátha vannak emberek a faluban, akik autóval bejárnak valami közeli munkahelyre. Velük utazhatnál benzinpénzért. Esetleg abban is segíthetnek, hogy a munkahelyükön lehet-e állást találni.

Nem Neked kellene utánaérdeklődni, hanem az édesanyádnak. A hasonló koru nőismerőseit, barátnőit végigkérdezve, hogy a családjukban van-e ilyen ember.

2023. jan. 17. 15:28
 40/67 anonim ***** válasza:
18%
#39 Aki ennyire élhetetlen, annak szerinted az anyja milyen? Mit láthatott otthon, mit hozott otthonról? Azt, hogy anya elvakarózik a faluban, a tehetős apuci mellett aki vállalkozó. És most ott hagyta őket és csecs kiesett a szájukból és az elkényeztetett 25 éves kislány rájött, hogy mi az élet. Olvass már vissza.
2023. jan. 17. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!