Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L
"bármit elvállalnék" "erre inkább nem mondok semmit".
Na látod. Akkor mégsem bármit. Pedig ha a térdeiden koppannál, lehet annyit keresnél naponta, mint eddig havonta, és hamar minden egyenesbe jönne. De te nem vállalsz el bármit, csak ami a társadalom etikusnak gondol, ezért sorvadsz el egy világvégi lyukban. Nem látod a fától az erdőt.
Marad a külföld. Keresel lehetőségeket online, és felveszed velük a kapcsolatot. Senki nem fogja megoldani helyetted az életed, ráadásul neked is menni fog, amint nekiveted a vállad.
Egyébként én is azt írtam volna, hogy vállalkozz online, és használd a tudásod. Én ugyan budapesten élek, de csak a szociális élet miatt, amúgy bárhonnan dolgozhatnék, személyes találkozóm munkából kifolyólag nem volt tavaly július óta. A digitalizáció előnyeit legjobban a falusiak tudnák kihasználni, de ironikusan pont ott képtelenek akár csak konceptualizálni is a lehetőségeket. Ezért már feladtam, hogy ilyeneket javaslok elveszett embereknek, akiknek csak jól fizető szalagmelóra van szükségük.
7-es vagyok, egy borsodi faluban nőttem fel és éltem, Ózdtól 20, Egertől 40 kilométerre. Egy rohadt bolt volt, egy posta és ennyi. A faluban az egyetlen munkahely a bolt volt meg a volt TSZ. Rossznak pattogsz anya.
Én a faluból csináltam online vállalkozást. Megtanultam a neten autodidakta magamtól leírásokból és YT videókból, hogyan kell weboldalt csinálni. A legnagyobb költségem a 10Ft egyéni vállalkozói kiváltása meg 5000 Ft domain és webtárhely volt az első évben. Könyvelőm sem volt az első félévben.
Nekem nem kell nyelnem 300k-s napidíjért, neked viszont nem sok más lehetőséged van, főleg ilyen hozzáállással.
Szerintem fogadd meg az elhangzott tanácsokat, építkezz külföld felé, a lehetőségeket keresd és ne a kifogásokat, aztán hadd szóljon. Hajrá!:)
Én egy Nyírbátor melletti faluból csinálok netes vállalkozást. Weboldalt építek és szöveget írok, valamint közösségi médiát kezelek a cégeknek, egyéni vállalkozóknak akik ehhez nem értenek, de felismerték a netes jelenlét fontosságát 2022-ben.
Képzeld magad online, nagyon sok ingyenes tréning, videó van akár a Youtube-on. Ha nem idegenkedsz a digitalizációtól, akkor indul el ezen a vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!