Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem találok munkát,mit kezdjek...

Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kijutni ebből a helyzetből? Középszinten tudok angolul, menjek külföldre? Az a baj, hogy németül nem tudok, de külföldre is csak olyna helyre tudnék már menni ahol németül beszélnek. Teljesen tanácstalan vagyok, már az öngyilkosság is eszembe jutott. Nem riaszt vissza a gyári, konyhai, takarító munka sem, mégsem találok. Az is eszembe jutott, hogy pestre költözzek, de ahhoz is pénz kellene, hogy kibéreljek egy lakást vagy szobát, kifizessem a kauciót. Semmi segítségem nincs. Hogy oldhatnám ezt meg?

2023. jan. 17. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
84%
Csehországba tudnál menni, konyhára! Igaz 12 óra, de 1600-2000euró-t tudnál keresni és jobban is járnál, mint hogy itthon maradnál!
2023. jan. 17. 12:52
 2/67 anonim ***** válasza:
85%
Rengeteg olyan gyári munka van, ahol van ingyen szállás.
2023. jan. 17. 12:56
 3/67 anonim ***** válasza:
100%
És mit csináltál az utóbbi 6-7 évben, az érettségi után?
2023. jan. 17. 13:02
 4/67 anonim ***** válasza:
100%

Jah engem is érdekelne, hogy eddig mit csináltál?

Amúgy keress a környéken valamit először. Ha a földet kell túrni 500 forintos órabérért feketén, akkor csináld azt, aztán ha összejött egy kis pénz irány nyugatra. Kezdj el németül tanulni, mert most kvázi annak van csak realitása aztán vedd fel a kapcsolatokat osztrák-német cégekkel ,nyilván eleinte az alja melókat kell megcélozni aztán onnan szépen lehet haladni felfelé.

2023. jan. 17. 13:40
 5/67 anonim ***** válasza:
37%

Ha most 18 lennél megérteném a kérdést, igy már kicsit nehezebben.

Otthon maradva, tudás nélkül ez nem hiszem hogy működni fog, szóval azonnal keress külföldi munkát, és tipli.

Ha jó csaj vagy, persze vannak már lehetőségek.

2023. jan. 17. 13:54
 6/67 A kérdező kommentje:
Akit az érdekel mit csináltam eddig: dolgoztam. Egyik pillanatról a másikra megszűnt a munkahelyem, nyár óta nem találok munkát. Írtam, hogy bármit elvállalnék, de bármi munka sincs.
2023. jan. 17. 13:55
 7/67 anonim ***** válasza:
7%

És eddig mit csináltál? Fogadjunk, hogy közmunkáskét tingli lingitél a faludban és élvezted a mama hotel előnyeit. Ejnye kislány. Ennyi idő alatt 4-5 OKJ végzettséget elvégezhettél volna.

Egyébként ha lenne kurázsid, akkor online vállalkzást csinálnál. De nem is értrssz semmihez, és csak rinyálni tudsz.

Kapásból ha angolból középfokon beszélnék korrepetálnék online embereket, gyerekeket. Tudod mennyi szülő keres nagyobb diákot, vagy olyata kia beszél angolul, hogy segítse a gyereknek, mert ők max magyarul tudnak, vagy oroszul tanultak ezelőtt 40 éve...

2023. jan. 17. 13:56
 8/67 A kérdező kommentje:
"Ha jó csaj vagy, persze vannak már lehetőségek." Erre inkább nem mondok semmit...
2023. jan. 17. 13:56
 9/67 A kérdező kommentje:
Mondd már meg hogy járjak el képzésre ha a környéken nincs semmi, és közben dolgozzak is 4 műszakban? Nagyjából napi 2x megy busz innen, az sem oda ahol nekem jó lenne. Kihalás szélén álló faluban élek.
2023. jan. 17. 13:57
 10/67 A kérdező kommentje:
Csinálj te online vállalkozást ha olyan ügyes vagy, vagy mutasd fel a tiedet, hagy tanuljak. Okoskodni rohadt könnyű.
2023. jan. 17. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!