Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L
Én 2007/08/09-ben voltam ugyanígy egy Kelet-Magyarországi településen éltem ekkor. Hiába laktam a városba és volt egy friss végzettségem, pályakezdőként a gazdsági válság kellős közepén nem kellettem sehova. Mindenféle kuli munkát csináltam, házaltam biztosítással, hitellel, MLM-el próbálkoztam. Nagyon sok állásajánlatot adtam be. Hónapról hónapra éltem, a szüleim tartottak el két állás között. Teljesen elvoltam keseredve, az öngyilkosság gondolata bennem is felmerült illetve az is, hogy lefeküdjek fiúkkal.
Amikor a biztosításokat árultam bizony előfordult, hogy 2-3 családapával lefeküdtem, megkötötte a biztosítást nálam és én meg kaptam a jyutalékot érte a biztosítótól. Ha egy évig nem mondták fel, akkor nem vonták vissza a jutalékomat.
Ha nem fizette a díjat, akkor kaptam az értesítést, ilyenkor elmentem hozzájuk, lefeküdtem velük, lesz.optam őket és fizettek tovább....
Gyakorlatilag prosti lettem, csak nem a bácsik fizettek, hanem a biztosító.
És nem én voltam az egyedüli ilyen biztosítós csaj aki ezt csinálta, én se magamtól kezdtem ehhez, hanem meséltek azok a csajok (akár családanyák is voltak köztük) akik 5-10-15-20 éve biztosítoztak.
Ebből amúgy közel 2 millióm összejött és felköltöztem Budapestre. Itt egy kicsit közmetikáztam az önéletrajzom, beleírtam, hogy ügyfélszogálatos volta a biztosítónál, csináltam egy éves pénztárosi OKJ tanfolyamot és utána bankba helyezkedtem el, ügyfeleztem. Most saját biztosítás közvetítő irodát csinálok. Idő közben tényleg kitanultam a szakmát és ma már anélkül eladok bármit bárkinek, hogy lesz.opjam.
Egyetértek az előzővel.
Tanulj meg viselkedni, és emberekkel kommunikálni, pláne ha a jóindulatukra tudsz építeni, mert magadat zsákutcába navigáltad. Nem egy vadember vagy, és senki nem szeret olyan embereket felvenni akik csapkodni kezdenek az első adandó alkalommal. Én magasan kvalifikált embereket alkalmazok csak, akiktől rengeteg tárgyi tudást várok el, de még igy is a hozzáállás és szoft skillek alapján veszek fel bárkit is. Szerintem kaptál pár tippet amin el tudsz indulni.
Testverem Ausztriaba jar ki Kaposvarrol 2hetes turnusokban idosgondozonak. (nem ápoló)
2het alatt 1000eurot keres.
Munkatarsam takaritani jar ki Ausztriabacsak hetvegen, 2nap alatt 150 160eurot keres.
Egyik helyen sem elvaras a nyelvtudas. A takaritasra kifejezetten magyarok mennek.
Ilyenet keress ha mondjuk nem Szabolcsban laksz.
24es vagyok.
Ongyilkossagot felentsd el.
En megertem ha esetleg indulatosabb, elkeseredettebb vagy.. nehez lehet munka es penz nelkul.
Sajnos muszaj elindulni valamerre. Es hat a kulfold a kegjobb opcio. Ha itthon csak kulimunkat vegeznek, akkor inkabb csináld ugyanezt kulfoldon 3szor annyiert.
Nem fog ilyet keresni. És nem fog online sem vállalkozni. Csak rinyálni és várja a sült galambot és ha valaki tanácsokkal látja el, akkor kifogásokat gyárt és bunkózik, támad.
Az ilyen emberek menthetetlenek. Tök mindegy hány éves, hol lakik. Lutsa, szűkléátókörű. Először a fejábe kellene rendet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!