Nem találok munkát,mit kezdjek az életemmel? Egy kis faluban élek anyummal, ahol a közlekedés is 0, semmi munkát nem találok, pedig bármit bevállalnék.Érettségim van, sajnos nem volt pénzem tovább tanulni,pedig szerettem volna. 25L
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne kijutni ebből a helyzetből? Középszinten tudok angolul, menjek külföldre? Az a baj, hogy németül nem tudok, de külföldre is csak olyna helyre tudnék már menni ahol németül beszélnek. Teljesen tanácstalan vagyok, már az öngyilkosság is eszembe jutott. Nem riaszt vissza a gyári, konyhai, takarító munka sem, mégsem találok. Az is eszembe jutott, hogy pestre költözzek, de ahhoz is pénz kellene, hogy kibéreljek egy lakást vagy szobát, kifizessem a kauciót. Semmi segítségem nincs. Hogy oldhatnám ezt meg?2023. jan. 17. 12:49
51/67 anonim válasza:
Én is nagyon on topic választ adtam.... 😃 (#46-os)
52/67 A kérdező kommentje:
A normális válaszolóknak köszönöm :D kevesen vagytok XD
2023. jan. 17. 20:00
53/67 anonim válasza:
Merre laksz? 3n javasoltam Ausztriat.
54/67 anonim válasza:
En is javasoltam normálisan de egy köszönömöt nem kaptam. De az idiotaknak akik kötekedtek írtál egy novellát....
55/67 anonim válasza:
Mert a kerdezo nem megoldast keres, hanem panaszkodni akart, meg szájalni.
56/67 A kérdező kommentje:
Olvass már vissza, megköszöntem. Fogyatékos
2023. jan. 17. 21:39
57/67 anonim válasza:
# ja miután rádszóltak finoman
Fogyatékos vagy te büdös semmirekellő falusi suttyó bunkó
58/67 A kérdező kommentje:
te meg egy városi kutya lehetsz mindennel a segged alatt
2023. jan. 17. 22:34
60/67 A kérdező kommentje:
Száradjál ki reggelre
2023. jan. 17. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!