A pénztáros munka mennyire nehéz?
Nézegetem a munkákat már egy ideje, és egyszerűen a legtöbb helyen ez van. Mennyire is nehéz ez? Be vagyok tőle parázva 2-es matekom miatt. Nem jelentkeztem rá, se semmi ilyesmi csak nézem. Meg mondták amúgy, hogy nem is vészes, de még is feszengek.
19L
Hát igen... a sok b*rmot el kell tudni viselni és ez a legnehezebb, de ezt is meg lehet szokni, szóval emmiatt ne riadj el a dologtól kérdező!
Ezek szerint Debrecenben laksz kérdező?
A pénztáros munka mennyire nehéz?
Nos, a délutáni műszakok után elég rosszul alszom este, túl sok információt kell feldolgoznia az agyamnak.
Korábban, amikor még nagyon a munka elején voltam, volt olyan, amikor vevőkkel álmodtam. Sorra jöttek. Jöttek az áruk is, folyton lehúztam a vonalkódokat, visszajárót számoltam. Nagyon durva, kimerítő volt. És nem tudtam kikapcsolni ebből. Pedig teljesen butaság.
15: milyen alapon és miért is ajánlanád?
Nem tudsz olvasni: "Sajnos nem Debrecenben élek, de a munkalehetőség ott van, és ingáznom kéne mivel kicsit messze van."
Ebből hol vetted le, hogy Pesten akar dolgozni?!
Szerintem te csak dugni akarsz!
#17 Ez így neked hogy jött?! Elég szomporú, hogy ha kedves és jó indulatú akar lenni az ember, akkor már egyből szatírnak, meg ilyesmiknek titulálják!
Egyáltalán nem "vettem le" semmi biztosat, azért kérdezgettem! Mert tekintve, hogy én Budapesten dolgozom és a mi boltunkban most is van felvétel és a kérdésből nekem úgy tűnik, hogy a kérdező állást keres. Szóval ez egy segítség felajánlás akart lenni, hogy ha Budapesten laki és/vagy nem tuúl bonyolult és hosszadalmas eljutni neki idáig és szeretné, akkor szívesen egyeztetek vele privátban és az egyeztetés alapján beajánlom a boltunkba!
Ha neked #17 ebből az jön le, hogy én rá akarok mozdulni, akkor eléggé hiányozhatnak a csajok és a velejáróik az életedből!
Apropó, kérdező. Még nem adtál konkrét választ és privátban sem írtál.
Legalább csak annyit írj akár csak ide a komment szekcióba, hogy egyáltalán munkát keresel, vagy csak kíváncsiságból tetted fel ezt a kérdést? És ha munkát keresel akkor hol keresel munkát (melyik városban [Budapesten vagy vidéken])?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!