Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A pénztáros munka mennyire nehéz?

A pénztáros munka mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Nézegetem a munkákat már egy ideje, és egyszerűen a legtöbb helyen ez van. Mennyire is nehéz ez? Be vagyok tőle parázva 2-es matekom miatt. Nem jelentkeztem rá, se semmi ilyesmi csak nézem. Meg mondták amúgy, hogy nem is vészes, de még is feszengek.

19L

2022. aug. 17. 06:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát láttam állást Debrecenben C&A-ben és a Sinsayben.
2022. aug. 18. 14:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Diákként csináltam egy ideig, nekem a pénz és a számolás nem volt probléma, hanem a sok h.lye vevő/vendég, mivel te ülsz/állsz a végponton, mindent rádzudítanak. Ami tőlem telt megtettem, de volt amikor már inkább nem is reagáltam, semmi köze nem volt a munkámnak a gondjára, nem is tudtam volna rá mit mondani, mint első ember, akit talált, kikiabálta magát, lenyugodott és bocsánatot kért, na az ilyeneket szívesen fejbe vágtam volna.
2022. aug. 18. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... a sok b*rmot el kell tudni viselni és ez a legnehezebb, de ezt is meg lehet szokni, szóval emmiatt ne riadj el a dologtól kérdező!

Ezek szerint Debrecenben laksz kérdező?

2022. aug. 19. 13:58
 14/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem Debrecenben élek, de a munkalehetőség ott van, és ingáznom kéne mivel kicsit messze van. Közben segítettek nekem másik munkakörben is, a kasszás ha úgy megy ha nem jön össze az amire beadják a jelentkezést, megmarad második opciónak. Köszönöm a sok segítséget, igazából eléggé megnyugtatóak voltak a válaszok.
2022. aug. 19. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
Akkor merre fele laksz? Mert, ha Budapesten, akkor, mint korábban is írtam én valószínűleg be tudnálak ajánlani egy jó kis helyre kasszásnak/árufeltöltőnek. Szívesen egyeztetek veled privátban, ha az jobb mint itt a kérdés alatt...
2022. aug. 21. 19:24
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

A pénztáros munka mennyire nehéz?

Nos, a délutáni műszakok után elég rosszul alszom este, túl sok információt kell feldolgoznia az agyamnak.

Korábban, amikor még nagyon a munka elején voltam, volt olyan, amikor vevőkkel álmodtam. Sorra jöttek. Jöttek az áruk is, folyton lehúztam a vonalkódokat, visszajárót számoltam. Nagyon durva, kimerítő volt. És nem tudtam kikapcsolni ebből. Pedig teljesen butaság.

2022. aug. 21. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

15: milyen alapon és miért is ajánlanád?

Nem tudsz olvasni: "Sajnos nem Debrecenben élek, de a munkalehetőség ott van, és ingáznom kéne mivel kicsit messze van."

Ebből hol vetted le, hogy Pesten akar dolgozni?!

Szerintem te csak dugni akarsz!

2022. aug. 21. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:

#17 Ez így neked hogy jött?! Elég szomporú, hogy ha kedves és jó indulatú akar lenni az ember, akkor már egyből szatírnak, meg ilyesmiknek titulálják!

Egyáltalán nem "vettem le" semmi biztosat, azért kérdezgettem! Mert tekintve, hogy én Budapesten dolgozom és a mi boltunkban most is van felvétel és a kérdésből nekem úgy tűnik, hogy a kérdező állást keres. Szóval ez egy segítség felajánlás akart lenni, hogy ha Budapesten laki és/vagy nem tuúl bonyolult és hosszadalmas eljutni neki idáig és szeretné, akkor szívesen egyeztetek vele privátban és az egyeztetés alapján beajánlom a boltunkba!

Ha neked #17 ebből az jön le, hogy én rá akarok mozdulni, akkor eléggé hiányozhatnak a csajok és a velejáróik az életedből!

2022. aug. 25. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Apropó, kérdező. Még nem adtál konkrét választ és privátban sem írtál.

Legalább csak annyit írj akár csak ide a komment szekcióba, hogy egyáltalán munkát keresel, vagy csak kíváncsiságból tetted fel ezt a kérdést? És ha munkát keresel akkor hol keresel munkát (melyik városban [Budapesten vagy vidéken])?

2022. aug. 25. 13:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Ja és #17 Nem értem, hogy hogy jön össze az, hogy Debrecenben látott állást de az nem megfelelő neki, mert messze van tőle és hogy szerinted én azt hiszem, hogy Budapesten akar dolgozni?! Nem is értelek! Én nem rámondtam, hogy "Jaj akkor biztos Budapesten akarsz dolgozni" csak megkérdeztem, hogy ahoz a lehetőséghez mit szól!...
2022. aug. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!