Aldi/Lidl üzletbe pénztárosnak mennyire nehéz bekerülni? Mi kell hozzá? Ismersz olyat, aki ott dolgozik?
Elég sok üzletben látom, hogy kint van a tábla, hogy munkatársat keresnek, és beadtam én is az önéletrajozom. Hasonló területen dolgoztam már, de szakirányú végzettségem nincs.
Kíváncsi lennék rá, hogy ez csak a látszat, hogy kell nekik ember, vagy tényleg most könnyebb bekerülni?
A környéken van egy nagy ipari park, átlagos fizetésekkel, szóval nem hiszem, hogy a munkanélküliek sorban állnak.
Váltani szeretnék, és ha lehet, azonnal. :(
Nem tudom, hogy azt tudod-e: a pénztáros egyben árufeltöltő is: szinte mindenki mindent csinál... Legalábbis a Lidl-nél.
Nem csak a látszat, hogy nincs ember - tényleg keresnek... elég húzós...
"Nem csak a látszat, hogy nincs ember - tényleg keresnek... elég húzós..."
Ja, ez a mondatom Bp-re vonatkozik - vidéki városokban lehet, nem olyan pörgős.
"sztem lidl-be nem a leg$z@r@bb pénzt fizetik, mert mindig kedvesek"
Nem azért kedvesek, hanem azért, mert munkaköri előírás - különösen ügyelnek rá, hogy a vásárlókkal udvariasan bánjanak.
Tegnap adtam el neten a jelentkezést, holnap megyek interjúra. :D
Szurkoljatok!
Tudom, hogy csinálnak mindent, nem csak pénztárban ücsörgés. Egy embert ismerek, aki évek óta ott dolgozik, ő szereti.
Remélem, sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!