Aldi, Lidl, elérhető legmagasabb fizetés! Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Aldi:
Lidl:
Itt az állásajánlatoknál azt írják, "jelenleg elérhető legmagasabb havi bruttó alapbér " illetve "A pozícióban elérhető, pótlékokkal növelt legmagasabb havi bruttó fizetés"
Tehát ha valakit felvesznek, akkor először nem ezt a legmagasabb fizetést kapja hanem annak csak egy részét?
Illetve mikor érhető el a legmagasabb fizetés?
Köszönöm.
2016. szept. 1. 09:51
1/5 anonim válasza:
Nem, nem az lesz a fizud. Feltételezem van egy bérstratégiájuk, amiben le van írva, hogy mit kell teljesíteni, hogy előrébb juss a bértáblán, illetve az idő múlásához is szokták kötni; pl nem ugyanannyit kap az aki csak most megy, mint aki 5-10 éve ott dolgozik (egyrészt díjazzák a tapasztalatot, másrészt a lojalitást).
2/5 anonim válasza:
2 éven belül lehet elérni a legmagasabb bérkategóriát.
3/5 anonim válasza:
Nettó 120.000-at kapsz. Túlórázni is kell sokszor de kifizetik.
4/5 anonim válasza:
az aldiba bruttó 305 344 ezret kapnak én tudom ott dolgozok
5/5 anonim válasza:
Utolsó, ez melyik pozícióra és hány év után? Én is voltam ott állásinterjun és nekem ennyit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!