Nehéz a pénztáros meló? (Nyárimunka/diákmeló)
Nem mesélsz inkább?:)
Mennyire fárasztó? Fizikailag illetve lelkileg. Nagyon ügyelni kell munka közben? Kommunikációs készséget mennyire igényel? Egyáltalán mit igényel ez a munka?
Nem mondanám, hogy fizikailag vagy lelkileg leterhelt volna, pl. az egyetem 10-szer annyira leterhelt.
Olyannak nem való a munka, aki egy csúnya nézéstől megretten pl. a vásárlók részéről. Én viszonylag jól bírtam a ezt, pedig volt néhány hülye, de én könnyen ignorálom a hülyéket, mert nem az életem részei, ezt így kell felfogni. Az már kicsit jobban zavart, mikor a felettesek olykor szardarabként kezeltek, de az általában megoldódott: vagy enyhült a feszültség, vagy abba az áruházba annyira nem mentem.
Kezdetben nagyon figyelnem kellet, később már elég reflexszerűen mentek a dolgok, és nem igazán hibáztam, szerintem megszokható a pörgés. Mert azért pörgés az van a kasszasoron, jönnek a vásárlók, csipogtatni, beütni, közben kérdez, aztán fizet, visszaadás, stb.
Kommunikációs készséget minimálisan igényel, tudjál normálisan köszönni, meg a kérdésekre értelmesen válaszolni. Ha utálod az embereket, akkor azért nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!