Kasszazárást bármikor joga van kérni a vevőnek?
Van egy kisbolt a faluban, az egyik alkalmazott amikor kasszás volt, többször is többet számolt, vagy a káromra tévedett visszaadásnál, persze rafkósan, mindi beszélt közben egy másik vevővel, hogy arra figyeljek én is, ne a pénzre. Volt, hogy csak utólag vettem észre, hogy pár tíz, vagy pár száz forinttal átvágott, de volt, amikor helyben megkértem számolja újra, mert fejben számolva nekem kevesebb jött ki. Azonnal zavarba jött, újraszámolta, elvörösödött, korrigálta.
Másnap bent volt a tulajdonos is, meg pár vevő, mindenki előtt viccesen beégettem, mondván "Kata, amíg a vevő kárára tévedsz semmi baj, de ha már a bolt kárára tévedsz, az gáz, mert akkor xar vagy boltosnak!"
Soha többé nem vert át. :)
A másik boltban is van egy ilyen alkalmazott, az ráadásul jómódú a férje révén, de úgy látszik kell neki egy kis mellékes, amit el tud puttózni, vagy sorsjegyezni. Egészségére! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!