Kasszazárást bármikor joga van kérni a vevőnek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 02:57
1/31 anonim válasza:
Bármikor, ha úgy gondolja, hogy átverted
2/31 A kérdező kommentje:
Tehát akkor is ha már távoztam a pénztártól? Akár ha kimentem a boltból akkor is? Vagy pl. utcai boltoknál van valami méterkorlát hogy ha túl messzire megyek akkor már nem lehet? Fogalmam sincs ezekről a dolgokról, ezért érdekel. És mi van ha kijelenti hogy megtagadja? Akár rendőrt is hívhatok?
2022. márc. 25. 05:37
3/31 A kérdező kommentje:
(én a vevő lennék)
2022. márc. 25. 05:37
4/31 anonim válasza:
"Távozás után reklamációt nem fogadunk el".
Legtöbb helyen ez a főszabály.
5/31 A kérdező kommentje:
Ma már ez eléggé megdőlt. Ez a szabály régen volt így.
2022. márc. 25. 09:48
6/31 anonim válasza:
4!
Ez egy városi legenda!
Jogszabályt tudsz mellékelni?
Tehát ha 20 másodperc múlva veszem észre, hogy átvertek, akkor lemondtam minden jogomról?
Ez olyasmi kamu duma, mint az egyik szolgáltatónknál a "nem áll módunkban".
Erre megkérdeztük, hogy melyik törvény, melyik paragrafus.
A válaszuk: ö .... ö ...ö...ö.
7/31 A kérdező kommentje:
A rendszerváltás előtt ez tényleg ki volt írva sok helyen de akkoriban állami boltok voltak s a lakosságot komoly jogfosztottság érte, a népnek kuss volt a neve.
Ma már inkább azzal tudnak csak visszaélni ha valaki nem tájékozott és hagyja magát.
2022. márc. 25. 10:29
8/31 A kérdező kommentje:
Amúgy engem is ép ezért a pontos törvény érdekelne, mert nekem se jó ha olyan helyzetben reklamálok, ahol csak az időmet vesztegetem mert tényleg nincs már jogom...
2022. márc. 25. 10:31
9/31 anonim válasza:
De amúgy miről van szó pontosan?
Rosszul adott vissza a pénztáros?
10/31 A kérdező kommentje:
Nem, hanem arról hogy kasszazárást mikor van joga a vevőnek kérni s mikor nincs.
2022. márc. 25. 10:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!