Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amevista.com vélemény?

Amevista.com vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnek rendelni szemuveget az Amevista nevu oldalrol. Eleg google forditos feeling az oldaluk raadasul nem is nagyon hallottam meg roluk. De elvileg szallitanak ki magyarba is. Viszont nincs utanveteles lehetoseg. Mit lehet tudni roluk valaki rendelt mar toluk? Mennyire lehetnek megbizhatoak? Facebook oldalukon le van tiltva a komment szekcio.

#szemüveg #amevista
nov. 30. 07:19
 1/3 anonim válasza:
76%

Hát én onnan biztosan nem rendelnék.

Meg sehonnan sem.

A szemüveg nagyon egyénre van szabva, mármint a benne lévő lencsék.

Persze, ha tovább szeretnéd rontani a szemed, akkor rendelj bátran. 😃

nov. 30. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:

1, rengeteg ilyen oldal van, mert megfizethetetlenek a szemüvegek lassan. Még a nagyon kínaiaknak is elég jó reviewi vannak. 1/3-1/4 áron vannak a szemüvegek. A lencsék valószínűleg egyiknél sem vackok, mert nem sok lencsegyártó van. Ez legalább EUs oldalnak néz ki, ott az adószám meg lehet nézni valóban milyen cég.

Most vettem akciósan egy sima olvasószemüveget (vastag -os lencse, közepes törésmutatóval, karcmentes réteg ill kékfényszűrő, vagyis kb a legalapabb lencse) 84ezerért (az egyik legolcsóbb keretben, szóval a keret csak 23k volt). Amihez kellene egy tartalék, mert nem akarok megint 2 hétig szenvedni, mert nem látok, ha eltörik (nyilván pont 3 héttel a gari lejárta után adta meg magát az előző).

Emellett kellene legalább 1 új távollátó, amire kaptam egy 170k-s ajánlatot (erős szemüveg, fényre sötétedő, még csak nem is a legmagasabb törésmutatójú lencse, keret relatív olcsó, ahhoz képest, hogy sok válogatási lehetőségem nincs a lencse vastagsága miatt)

És akkor ne beszéljünk arról, hogy egy progresszív lencse mennyi lenne, amire valójában szükségem lenne…de kipróbálni sem merem, mert ha nem jó, akkor 200ezer forint gyakorlatilag kuka.

Én 40+ éve szemüveges vagyok, nagy eséllyel vissza fogok térni a kontaktlencsére, mert lassan olcsóbb lesz, mint a szemüveg.

Én is most nézegetem ezeket az oldalakat, pedig én elvileg megengedhetem magamnak, hogy optikában rendeljek. De évente 2 szemüveg azért nekem is húzos már. El nem tudom képzelni, hogy az hogy oldja meg, akinek minimálbér a fizetése. Szomorú, hogy itt tartunk, hogy a látás luxuscikk lett.

Kérdező, ha rendelsz, akkor oszd majd meg a tapasztalatokat!

nov. 30. 09:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából ez csak napszemüveg lenne. De nem merek rendelni :/
nov. 30. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!