Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 3 fős háztartásban ahol...

Egy 3 fős háztartásban ahol mindenki dolgozik kevésnek számít a 630 ezres nettó bevétel?

Figyelt kérdés
Hitel 40 ezer van havonta. Van 2 autó, ház.

2021. szept. 6. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9-es...azzal kezdtem, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy mind dolgoznak. Te mégis melyik adót nézed?

Aggódnom kéne a jövő miatt folyton? Az aztán jó kis élet lehet. Kissé át vagy esve a ló túloldalára szerintem.

Igen utolsó. Itt mindenki csilliárdos és aki olyan "hülye", hogy kevesebbel is beéri az "tesped a langyos vízben". Mert csak havi 200 ezer forintot félrerakni gáz. Ahha.. Értjük.

2021. szept. 8. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát gyakori szerint egy átlag magyar család havi nettó 1 millióból éppen csak, hogy nem hal éhen, szóval......

Nagyon sajnállak titeket, hogy ilyen nyomorban tengődtök :(

2021. szept. 8. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

#11: Hol volt itt aggódás? Az, hogy nyaralni akar valaki menni, vagy 15 évente lecserélné a burkolatokat a házában, esetleg látja, hogy egy már most feltételezhetően igen csak koros autó nem fogja kihúzni még 40 évig, az aggódik? Szerintem nem, szimplán gondolkozik előre, tervez. Három főre a 200k havi megtakarítás (ami hirtelen duplázódott az előző válaszod szerint éves 1,4 millióról...) édes kevés, ha hosszabb távban gondolkozol, de szerintem elég rendesen körbejártuk, hogy miért. Ha nem akarod a számokat látni, nem akarod. Ez van, ahogy írtam is. Valószínűleg ha kétszer ennyire emelkedne a jövedelmetek, akkor esne le, hogy miről beszélek.

Ennek köze sincs az ironizáláshoz, amivel próbálkoztok.

De kíváncsi lennék, számokkal levezetve, hogy szerinted hogy lesz a harmadik főnek saját ingatlana, ne adj isten önálló albérlete, lakhatása ebből a jövedelemből.

2021. szept. 9. 07:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, az egyik autó nincs egy éves sem. A lakhatás megoldott mert a ház mellett van egy hitelmentes lakásunk is(nagyvárosban, a későbbiekben ki is lehet adni). Megtakarításunk nincs rengeteg, de ha hirtelen elromlana valami háztartási eszköz például akkor azt ki tudnánk cserélni gondolkozás nélkül. Nyaralni Horvátországba, Olaszországba járunk évente egyszer közösen.

Én nem érzem annyira rossznak a helyzetet, mert nincs sok adósságunk, aránylag megvan minden mindkét lakhelyen ami kell, csak a fizetésünket érzem kevésnek. Mondjuk én még egyetemre járok, szóval a későbbiekben bízom benne, hogy többet fogok keresni.

2021. szept. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!