Háztartásbeliek / Főállású anyák, hogy-hogy emellett döntöttetek? Anyagilag mennyire érzitek meg hogy csak 1 bevétel van?
Figyelt kérdés
Hanyadik gyermek után maradtál végleg otthon? Előtte mit dolgoztál? Most mennyi idősek a gyermekek?2020. szept. 26. 18:22
1/6 anonim válasza:
Én gyerek előtt is itthon voltam már, így nem új a dolog. Teljesen jól működik 10+ éve.
2/6 anonim válasza:
Nem érezzük, hiszen ha éreznénk, akkor nem lennék itthon.
3/6 anonim válasza:
Iagzából sajnos más megoldás nem volt. Nem feltétlenül így terveztük, de így alakult. 4 gyermekünk van, már mind iskolás. Segítség semmi. Szépen élünk, mindenre jut amire kell, de nem szorjuk a pénzt.
4/6 anonim válasza:
3.gyermekünket várjuk.
Én saját vállalkozást szeretnék indítani. Állatokkal kezstünk el foglalkozni. Sajtot, tejtermékeket szeretnék majd készíteni.
Amúgy élelmiszer-vegyiáru és ruhazati eladó vagyok.
5/6 anonim válasza:
Azért döntöttünk így anno, mert teljesen értelmetlen lett volna dolgoznom azért, hogy a töredéket keressem annak, amit a férjem és kozben el menjen a teljes napom. Így aztán htb lettem. Mivel a háztartás önmagában nem vesz el sok időt, így hivatalos és nem hivatalos önkéntes munkákat is beillesztek a heteimbe
6/6 anonim válasza:
Programozó voltam, az első gyerek óta itthon vagyok, a harmadiknal döntöttük el, hogy maradok még legalább amíg gimisem nem lesznek. Azért döntöttünk így. mert én élvezek itthon lenni, értelmesebbnek érzem így az életem és a gyerekeknek is fontos, hogy itthon legyek. A kiesést érezni, mivel jól kerestem, de ez igazából csak a megtakarításunkon látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!