Mennyiből lehet Magyarországon megélni (étkezés, háztartás, rezsi, utazás, ruházat, egészségügy) minimum fejenként havi szinten?
Figyelt kérdés
Külföldről kérdezek, ne lepődjetek meg. Köszi a visszajelzéseket.2015. nov. 12. 13:54
1/11 anonim válasza:
Minimum!
Szoba bérlés,rezsivel:40
Kaja:40
Egyéb kiadások:50 (Tisztálkodás,bérlet,mobil feltöltés,...)
130,de ez a legalja,hogy összehúzott szíjjal,de nem mínuszba kerülve elvegetálj.
2/11 anonim válasza:
Budapesten ha ketten fizetitek az albérletet, akkor fejenként nettó 160-at mondanék alsó határnak.
4/11 anonim válasza:
"Külföldről kérdezek, ne lepődjetek meg."
Ausztriából, mi? ^^
5/11 anonim válasza:
BPn sztem is 160e az alja ha berlitek a lakast es 2n vagytok.
Egyedul 250e sztem.
6/11 anonim válasza:
Kicsit elszallt osszegek vannak itt, mikozben sokan megelnek 70-80-100 ezerbol is es a kerdes a minimum volt. Persze, hogy jo Pesten 160ezer/fõ fizubol elni de nem ez a minimum. Kettonknek kb 340 ezer van havonta, (szoval 170 ezer ft/fõ) de ebbõl jut lakasberlesre és megtakaritasra is amik nem szerepeltek a kerdesben. Ez azert nem regen van, elotte diakmelokbol, havi 50-80e/fõ fizubol is megéltünk, albit fizettunk akkor is, most is.
7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, és további kitartást az életben :)
2015. nov. 13. 09:05
8/11 anonim válasza:
#6: Feltételeztem, hogy nem valahol a város legvégén akar lakást bérelni és nem csak vegetálni akar, hanem emberi körülmények között élni, ezért mondtam 160-at. Nem gondolom, hogy Budapesten ez egy elszállt összeg lenne, nem is nagyon ismerek olyat, aki ez alatt keres és nem a szüleivel lakik.
9/11 anonim válasza:
Foleg most nagyon elszalltak a lakberek, ocsem most ment haza, mert ittkint nem talalt munkat. 70ezerert tudtunk berelni neki egy kis garzont Gyorben. Ott talalt is munkat egybol, keres kb 60ezer forintot...
10/11 anonim válasza:
" #6: Feltételeztem, hogy nem valahol
a város legvégén akar lakást bérelni
és nem csak vegetálni akar, hanem
emberi körülmények között élni,
ezért mondtam 160-at."
Én meg felteteleztem, hogy a minimum az tenyleg minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!