Svájc és egészségügy?
Figyelt kérdés
Svájc egészségügyéről hol olvashatok? Esetleg tudtok valami információt adni? 3. éves gyógyszertanhallgatók leszek, nem Magyarországon. Szeretnék megtanulni németül és olaszul, majd esetleg franciául is, mivel majd Svájcban szeretném kamatoztatni tapasztalatom, ott élni többi okból is. Köszönöm előre is a válaszokat :).2015. júl. 21. 10:38
1/1 anonim válasza:
Én is Svájcba készülök és mivel tartós beteg vagyok, az egészségügyről próbáltam minél többet megtudni az utóbbi időkben. Konkrét oldalt már nem tudok ajánlani, de ha tudok, szívesen segítek. Mi érdekel pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!