Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Cserélgetéssel tényleg idáig...

Cserélgetéssel tényleg idáig is eljuthat az ember?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen tényleg megeshet az emberrel vagy csak egyszer történhet meg a világon?

Persze nem gémkapoccsal kezdeném és nem ház lenne a cél, de valóban ilyen nagy dolgokat is el lehet ezzel érni?

2021. máj. 5. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Igen, a csavo tenyelg megcsinalta, sztem elszigetelt esemeny volt, nem hiszem h konnyen reprodukalhato
2021. máj. 5. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Ez ilyen egyszer volt Budán kutyavásár kategória.
2021. máj. 5. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Ez mekkora :D Szerintem számos körülménynek kellett teljesülnie ehhez, pl. a megfelelő helyre születnie. És azt se felejtsük el, hogy mennyire felfigyeltek rá, támogatni kezdték a fura ötlete miatt.

Megpróbálni meg lehet. Maximum nyersz rajta (ha beválik, egyre többet).

2021. máj. 5. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy ez egy 15 éves sztori, ha ezt bárki reprodukálhatná, akkor mindenki egy gemkapocsból csinálna lakást, nem? :D
2021. máj. 5. 12:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Mindegy hogy index vagy mi hozta le, amúgy sejtettem hogy ebbe valaki bele fog kötni hogy honnan szedem, ezért nem az origo-ról linkeltem na de mindegy, attól még a sztori igaz...

Nyilván nem gémkapocsból akarok házat de miért is ne lehetne reprodukálni az ötletét? :D

Legfeljebb ha nem jön össze, azt fogom mondani hát én megpróbáltam...

De szerintem azért volt jó ötlete ez a csávónak mert nem eladta a dolgait hanem cserélte! Ez szerintem Magyarországon is jobban működne mint az eladás! :)

2021. máj. 5. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
figyelj, hajrá. Aztán hátha bejön. :D
2021. máj. 5. 12:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Nektek nem kell valami? :D
2021. máj. 5. 12:56
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Van egy pár dolog, de nem fogok érte adni valami nagyobb értékű ingóságot. Nem vagyok a saját pénzem ellensége. :D
2021. máj. 5. 13:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Jajj de gonosz vagy :( Nem kell házat adnod a plüssfigurámért cserébe de azért valamid csak van ami nekem is kellhet :(
2021. máj. 5. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem volt bennem gonosz szándék, pusztán gazdasági racionalitás.
2021. máj. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!