Mennyire jellemző a mai Magyarországon hogy a főnök mondogatja a beosztottoknak hogy 1000 ember vár a helyedre?
Szia Balázs!
Zsóti vagyok 42F, a Záhonyban élő ukrán import export vállalkozó , múltkor írtam neked, ha szeretnél melózni, írjál és jöhetsz.
Azóta se kerestél.
felnőtt párkapcsolatok rovatban volt a kérdésed.
Ahogy akkor is írtam, szolgálati kocsi és szolgálati teló az nálam alap.
Teló internettel a gps használat miatt.
Amit elég sokszor kell használnod, mert a meló nagy része este a határ közeli erdőkben mezőkön zajlik.
Továbbra is aktuális, amennyiben érdekel, megadom Nikolaj telószámát, akit írtam hogy ő a magyar humán erőforrás menedzserem, továbbiakban vele tudsz konzultálni.
Engem csak egyszer fogsz látni, mikor felveszlek a csapatba, de onnantól Nikolajnak jelentesz.
Nekem ezt 2000-ben mondták anno.
Azóta is a cégnél vagyok.
A rektori konferencián az hangzott el, hogy aki menni akar az menjen, még az ajtót is kinyitja nekik.
A kedvencem meg az volt, mikor élő adásban megkérdezte, hogy "Megy már ez a szar?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!