Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért annyira fura, hogy home...

Miért annyira fura, hogy home officeban is elfáradt az ember, kimerült lesz?

Figyelt kérdés

Már vágom a centit, hogy nyisson az iskola. És teljesen kimerültnek érzem magam.

Bezárva a lakásba, dolgozni, oktatni, a férjem szintén dolgozik, "zavarjuk" egymást.

Teljesen zizik vagyunk.

De megkaptam, hogy mégis mitől vagyok fáradt, hiszen itthon vagyok, Jah reggel nem kell a buszhoz menni, utazni, ráérek délben elmenni zuhanyozni, ha úgy jön ki a lépés, de ezen felül mindennek úgy kell mennie, mintha bent lennék. Nem nyaralok itthon.

2021. ápr. 29. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ki szerint fura?
2021. ápr. 29. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Kinek fura?
2021. ápr. 29. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem érnek változatos külső ingerek, márpedig otthon ez nem jellemző, akkor akármennyit alszol, fáradt leszel.
2021. ápr. 29. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Hát ezt én is megkapom apámtól. Egy éve vagyunk itthon a férjemmel, reggeltől estig seggelünk a laptop előtt, de ha nem csörgök rá délután hatkor, mert már nincs kedvem beszélgetni senkivel, akkor én is megkapom hogy miben fáradtam már el. Ötven vagyok amúgy,de az apám még mindig beszólogat. :D
2021. ápr. 29. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek azt hiszik, hogy otthon nem kell dolgozni, hiszen nem látja a főnök. Abba bele sem gondolnak, hogy mások nem csak akkor dolgoznak, ha látszik.
2021. ápr. 29. 18:54
 6/6 anonim válasza:
100%

Kérdező, teljesen megértelek.

Könyvelőként dolgozom itthonról. Múltkor is az ügyfél mondja nekem, hogy "olyan jó sorod van, úgy osztod be az időd ahogy akarod meg stb". Meg a kedvencem mikor hozzák a számlát 20.-án este 8 órakor és megkérdezik, hogy éjfélig elmegy az áfa?

Azt hiszi sok ember, hogy aki otthonról dolgozik az csak pihenget.

2021. ápr. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!