Százmilliárd Forint, vagy száz hűséges követő?
Nyilván a pénz.
Amúgy rosszul tetted fel a kérdést, ismerem a dolgot, de 100 követőből nem tudsz ennyi pénzt csinálni, az fejenként 1 milliárd forint lenne...
Ez a kérdés úgy van, hogy 1 millió dollár vagy 1 millió követő?
1 millió követő a jó válasz, mert kitalálsz valami bullshit dolgot, és mivel nagyon jó követők, így mindenki megveszi 10 dollárért, tehát egyből 10 milliót csinálsz belőle...
Köszönöm a válaszokat!
Hasonlóra gondoltam, mint a #6-os, csak pont fordítva. Ha lenne 100 hűséges emberem, akkor nem eladnék nekik egy terméket, hanem felépítenék belőlük egy céget. 100 fős vállalkozások már képesek 10-25 milliárd Forint éves bevételre. Organikusan növekedve néhány év alatt stabilan megvan az évi 100 milliárd.
Amit problémának érzek: sok cégvezető inkább választja a pénzt, mint az embereit. De vajon a siker kulcsa nem épp az emberekben van?
"Ha lenne 100 hűséges emberem, akkor nem eladnék nekik egy terméket, hanem felépítenék belőlük egy céget."
Persze, mert a "hűség" a legjobb alap arra, hogy nyereséges céget hozz létre, tapasztalat, szaktudás, ilyen hülyeségek nem is szükségesek hozzá...
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd..."
Majd téged is így követnek hűségesen a csődbe.
#7, majd megnézem, de szerintem az Audinál se jut egymilliárd forgalom egy főre.
Az napi 4 millió körül volna, hát az még a prostinak se jön össze.
Szóval nem látok ellenérvet a pénzzel szemben, akkor se, ha pár nullát elhagynák a végéből
"Persze, mert a "hűség" a legjobb alap arra, hogy nyereséges céget hozz létre, tapasztalat, szaktudás, ilyen hülyeségek nem is szükségesek hozzá..."
Hívj naivnak, de én komolyan hiszek abban, hogy minden ember jó valamire - ha másra nem, elrettentő példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!