Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?
Figyelt kérdés
Belementem egy mlm cégbe és olyan hirtelen jött, hogy gondolkodás nélkül fizettem a tájékoztatón. 40000 forintot kezdő csomagért. Meg bántam, a párom is ki akadt. Ha nem veszem át a csomagot, vissza kapom a pénzem? Gls fogja hozni.2021. ápr. 8. 20:18
41/48 A kérdező kommentje:
Nem fogok hagyni 39.600 forintot de már nagyon ideges vagyok! Elegem van már,10 napja szerencsétlekedem. Most már írjak kézzel elállási nyilatkozatot is,de már 10 napja is megírtam és elküldtem. Most már törölték a fiókom is, be sem tudok lépni.
2021. ápr. 19. 12:31
42/48 anonim válasza:
Szerintem hagyd abba a trollkodást. Ha esetleg nem vagy troll akkor a nyavalygást. Világosan leírtuk neked, hogy át kell venni a csomagot( ráadásul előre kifizetted) és utána visszaküldeni. Teljesen mást csináltál és utána itt nyavalyogsz. Ráadásul gyanús és kamu szagú a történet, mert állítólag " nagy jogi ismeretekkel felvértezve" a vásárlás után egy órán belül már írtál a cégnek és utána ide jöttél és játszottad a tudatlan naivat, miközben össze ugrasztottál itt embereket. Soha nem lennék MLM hálózatépítő, de ennek a dolognak nagyon kamu és troll szaga van. Szerintem fejezd be itt a műsort. Ha unatkozol szórakozz máshol.
43/48 A kérdező kommentje:
Ki szórakozik? Én meg leírtam, hogy a csomag azért nem lett átvéve mert az ügyfélszolgálat azt mondta ne vegyem át hanem fordítsam vissza . Akkor miért tegyek máshogy?
2021. ápr. 20. 09:02
44/48 anonim válasza:
Most már az "ügyfélszolgálat mondta." Ne fáraszd magad mert egyre jobban összekuszálódsz a sok hazugságba. Részemről most már nem veszlek komolyan, de azt irkálsz ide amit csak akarsz.
45/48 anonim válasza:
MLM = Menjetek Lejmolni Máshová!
:)))
47/48 anonim válasza:
46: csak lóvéd nem lesz.... :-D
48/48 anonim válasza:
Az attól függ, kókler vagy, vagy szakember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!