Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?
Figyelt kérdés
Belementem egy mlm cégbe és olyan hirtelen jött, hogy gondolkodás nélkül fizettem a tájékoztatón. 40000 forintot kezdő csomagért. Meg bántam, a párom is ki akadt. Ha nem veszem át a csomagot, vissza kapom a pénzem? Gls fogja hozni.2021. ápr. 8. 20:18
21/48 anonim válasza:
". Azt mondták ők mások, nem tukmálós cég" Ők nem is cég, csak a céggel üzleti kapcsolatban hálózatépítők. A regisztrációval nem lettek a főnökeid és nyugodtan elküldhetted volna Őket a fenébe. Egyébként ott hibáztál, hogy nagyon gyorsan regisztráltál nem kérdezted meg alaposan, részleteiben hogy Ők hogyan dolgoznak, neked egészen pontosan mit kellene csinálnod, nem nézted meg a cég honlapját( hiszen még azt sem tudtad, hogy a termékek árát 90 napon belül vissza lehet kérni a cégtől.) A cég adja a terméket és nem Ők. Ők kapzsik és rámenősek voltak, te pedig a lelkesítő szövegeik miatt felelőtlenül regisztráltál. Ez olyasmi mint amikor valaki úgy vesz fel bankhitelt, hogy fellelkesül a TV reklámon, de egy csomó részletnek nem néz utána.
22/48 anonim válasza:
21: ne védd a csaló mlm-esek mundérját! És NE HIBÁZTASD az áldozatot!!!
Tudod te is nagyon jól, hogy ez a bevált módszer!
Itt és most, csak most ilyen kedvező feltételekkel, itt írja alá, itt fizesse be....
Undorító!
23/48 anonim válasza:
Én nem védem, de az ilyen rámenős ügynökök nem tudnak engem beszervezni. Másnak is meglehet az úgynevezett józan esze és nem kötelező belemenni valamibe, mert valamelyik ismerős, vagy ismeretlen ügynök mond valamit. Igen undorító az ilyen viselkedés, de tájékozódni kell, gondolkodni, ha szükséges elküldeni az illetőt a fenébe. Nem olyan bonyolult ez.
24/48 anonim válasza:
Ja persze... ha valakit megerőszakolnak, akkor szerinted "miért sétált arrafelé? "
Pfujj!
25/48 anonim válasza:
Áldozat? Hol van itt az áldozat? Nem kell túlozni. Valaki hozott egy meggondolatlan döntést, de a pénzét vissza kapja, ha cégtől vissza igényli. Nem veszít semmit. Legközelebb majd bölcsebb lesz és megfontoltabban hoz döntést. Ennyi a történet lényege és nincs ebben a történetben semmilyen áldozat. Egyébként az MLM világa tele van mindenféle hazug alakkal, de aki egy 30 perces tájékoztató után egy teljesen ismeretlen ember javaslatára megrendel egy 40 ezer forintos csomagot az inkább felelőtlen mint áldozat.
26/48 anonim válasza:
Ne hasonlítsd már ezt a történetet egy nemi erőszakhoz, jóhogy nem a népirtáshoz hasonlítod. Nem kell átesni a ló másik oldalára és eszelős túlzásokba esni.
27/48 anonim válasza:
Ha az igekötő az ige előtt áll, egybeírjuk az igével...
29/48 anonim válasza:
az amway visszaadja de csak szabályos felmondás esetén, tehát ha 3 honapon belul visszaviszed vagy visszakuldod, s megirod az általuk megkövetelt kilépő nyilatkozatot is. ha csak nem veszed át s visszamegy azzal ez nem teljesul.
30/48 anonim válasza:
A Kedves Kérdező csak hülyét akart csinálni a kérdésével az egyébként neki segíteni szándékozó fórumozókból. Eleve tisztába volt a válasszal, hiszen a megrendelés után már egy órával jelezte a problémát az Amwaynek. Ezt irta nekem privátban, a nevét nem tudom ezért semmilyen személyiségi jogot nem sértek, hogy nekem írt privát válaszát közzé teszem, de nagyon utálom, ha én segíteni akarok valakinek ( jelen esetben abban, hogy vissza kapja a pénzét) azonban megpróbál belőlem és minden jó szándékú fórumozóból hülyét csinálni. Tehát tudott Ő mindent csak szórakozott itt velünk. A Levele: " Ne viccelj... Ismered az elallasrol valo jogot? “A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján amennyiben a fogyasztó eláll a szerződéstől, a vállalkozás (webáruház) haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget”. Ezt azonnal jeleztem az amway felé, írásban. Fogyasztovedelemhez fordulnék azonnal. Időben elálltam a vásárlástól, sőt a rendelés leadása után egy órával már jeleztem ezt írásban. Fel sem kellett volna adniuk, lett volna idő visszafordítani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!