Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?
Figyelt kérdés
Belementem egy mlm cégbe és olyan hirtelen jött, hogy gondolkodás nélkül fizettem a tájékoztatón. 40000 forintot kezdő csomagért. Meg bántam, a párom is ki akadt. Ha nem veszem át a csomagot, vissza kapom a pénzem? Gls fogja hozni.2021. ápr. 8. 20:18
2/48 anonim válasza:
Annál nagyobb hiénák hogy csak úgy pénzt vissza adjanak.
3/48 anonim válasza:
Az MLM igazi arca...
Szavakban propagálják h nem kötelező kezdőcsomagot venni - de mindenkit lehúznak vele...
Melyik c3g?
5/48 A kérdező kommentje:
Amway
2021. ápr. 8. 20:40
6/48 anonim válasza:
Ki szervezett be? Rajta keresztül próbálkozz.. de nem jósolok nagy sikert...
7/48 anonim válasza:
Ha korrekt a cég, akkor visszaadják pénzed.Mielőtt kivinné a futár egyeztesd le, hogy ezt hogyan tudod lebonyolítani. Lehet, hogy át kell hozzá venned a csomagot és utána visszajuttatni.
8/48 anonim válasza:
Az Amwway esetében a termékek kapcsán 90 napos garancia van, ez azt jelenti, hogy ha 90 napon belül vissza küldöd nekik a termékeket akkor vissza adják a pénzedet, akkor is ha használtál a termékből. 100-os pénzvisszatéritési garancia van a termékeken és nem kell indokolnod miért küldöd vissza, vissza fogják küldeni a pénzedet. Hivd fel az Amway Hungária Marketing Kft ügyfélszolgálat:(06 1) 777 7667 A Céget hívd és Ne azokat az embereket akik beszerveztek! Ha becsületesek lettek volna a beszervezőid akkor mielőtt beszerveznek tájékoztattak volna, hogy ha 90 napon belül visszaküldöd a terméket akkor vissza jár a pénz. Azonban lehet, hogy valamilyen pénzsóvár kapzsi csapathoz csatlakoztál, tehát mindenképpen a Céget hívd! Egyébként felnőtt ember vagy máskor jobban gondold meg mielőtt beleugrasz valamibe.
9/48 anonim válasza:
"Szinte minden termékünkre érvényes, 100%-os megelégedettségi garancia - Az Amway kérdés nélkül* visszafizeti pénzét." [link]
10/48 anonim válasza:
Én sem értek bizonyos embereket. Világosan le van írva az Amway Hungária Kft hivatalos honlapján, hogy vissza térítik a pénzt. Valóban 90 napon belül. A csomagot át kell venni, majd telefonon megbeszélni az Amway céggel a továbbiakat. A terméket átvétel után vissza kell küldeni a cégnek, a pénzt visszakapja. Ilyen egyszerű. 90 napon belül megteheti. Másoknak is visszaküldték a pénzt, az én rokonomnak is. Egyébként az Amwaynál a kezdőcsomag ára kb 8000 forint. A többi önkéntes rendelés. Ez esetben a kezdőcsomag árát és a megrendelt termékek árát is vissza lehet igényelni és a cég vissza fogja adni. A cég 30 év óta van az országban és mindig volt kezdőcsomag és mindig volt 90 napos pénz visszatérítési garancia mind a kezdőcsomagra, mind a termékekre. Szóval intézni kell a dolgot a céggel és nem egy fórumon sopánkodni. Mielőtt valaki bedől valamelyik ügynök mézes mázos szavainak érdemes a cégnél tájékozódni. Erre találták ki többek között a cég hivatalos honlapját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!