Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?
Figyelt kérdés
Belementem egy mlm cégbe és olyan hirtelen jött, hogy gondolkodás nélkül fizettem a tájékoztatón. 40000 forintot kezdő csomagért. Meg bántam, a párom is ki akadt. Ha nem veszem át a csomagot, vissza kapom a pénzem? Gls fogja hozni.2021. ápr. 8. 20:18
31/48 anonim válasza:
Valószínűleg egy troll és az egész történet csak egy mese. Nem áldozat, hanem egy közönséges troll aki csak szórakozott itt velünk.
32/48 anonim válasza:
Én is meg vagyok döbbenve. Ezek szerint úgy írta ki a kérdést, hogy tudta a választ és csak bohóckodott itt velünk. Mi meg bedőltünk neki. Még vitatkoztunk is egymással, hogy segítsünk neki.
33/48 anonim válasza:
Ha a tisztában van a törvényi szabályozással és a megrendelés után egy órával írásban jelezte a problémát az Amway cégnek akkor minek nyavalygott itt nekünk? A cég egyébként a törvényi kötelezettségben szereplő 14 napnál jóval nagyobb garanciát 90 napot ad a visszaküldésre és a pénz visszafizetésére. Nem az Amwayt védem és nem az MLM-et, azonban amit ez itt művelt az egy sima trollkodás. Semmi értelme nem volt egy unatkozó troll miatt veszekedni, vagy segítő számdákú kommenteket írni. Gondolom Ő jót röhögött mindenkin.
34/48 anonim válasza:
azok is trollok akik kitalálták, hogy nem adja vissza a cég
35/48 A kérdező kommentje:
Nem kaptam még vissza sőt abszolút nem együttműködőek..
2021. ápr. 16. 13:17
36/48 anonim válasza:
Hagyd a trollkodást. Többen tényleg segíteni akartunk, de amit itt csinálsz az egy vicc. Az egyik rokonom átvette a kifizetett csomagot, majd 90 napon belül visszaküldte a cégnek és visszakapta a pénzt. Használt a termékekből és mégis a teljes összeget visszakapta. Ja, nem vagyok amwayos és az MLM-től borsódzik a hátam, de a trollokat sem szeretem.
37/48 anonim válasza:
Ide jöttél trollkodni a kamu szövegeddel jól összeugrasztottad itt az embereket és gondolom jót röhögtél, hogy veszekszünk.
38/48 A kérdező kommentje:
Azért gyakori kérdések.hu ,hogy kérdést tegyék fel,nem?
Mi bajotok van? Azt kérdeztem meg,hogy vissza adják-e a pénzt! Nem? Akkor mi is a probléma?
Vagy ülnöm kellett volna és várnom, miért ne tehettem volna fel akkor is a kérdést ha jeleztem nekik ,hogy szeretnék elállni a vásárlástól? Nem is ismerem a céget. Szerintem semmi rosszat nem tettem.
2021. ápr. 19. 10:54
39/48 A kérdező kommentje:
Elmondanám,hogy teljesen hülyének néznek. Küldenek ide oda amoda,ezerszer kérik a felmondási nyilatkozatot és semmi nem történik.
2021. ápr. 19. 11:38
40/48 anonim válasza:
39: én nem lepődök meg.... (mlm-szkeptikus vagyok, sőt, -ellenes :) )
Kifárasztásra játszanak, hátha megúnod, és inkább hagyod az egészet a fenébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!