Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki fizettem egy mlm cég kezdő...

Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?

Figyelt kérdés
Belementem egy mlm cégbe és olyan hirtelen jött, hogy gondolkodás nélkül fizettem a tájékoztatón. 40000 forintot kezdő csomagért. Meg bántam, a párom is ki akadt. Ha nem veszem át a csomagot, vissza kapom a pénzem? Gls fogja hozni.

2021. ápr. 8. 20:18
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Én nekem majdnem 40000 forint volt a csomag,és köszi mindenkinek. Én voltam a marha, de azt ígérték nem kell senkire tukmálni semmit. Később jelezték, hogy akkor alakítsam át a Facebook profilom és szóljak ha kész és ha kiválasztottam a 30 ismerősöm akin a szakmát fogom megtanulni.
2021. ápr. 9. 05:44
 12/48 anonim ***** válasza:
91%

"Később jelezték, hogy akkor alakítsam át a Facebook profilom és szóljak ha kész és ha kiválasztottam a 30 ismerősöm akin a szakmát fogom megtanulni."

Tipikus MLM hányinger 🤮🤮🤮

2021. ápr. 9. 07:44
 13/48 anonim ***** válasza:
45%

@11

“... Én voltam a marha,...”

Igen, ez nem kérdés. Messziről látszik. Most is az vagy.

Felnőtt emberként illene már felelős döntéseket hozni, nem kellemetlen helyzetbe hozni másokat! Illene hitelesnek lenni!

2021. ápr. 9. 09:26
 14/48 anonim ***** válasza:
67%

09:26

Vagy mondjuk nem kéne az embereket az MLM-es mézes-mázas hazugságokkal kábítani, és akkor nem kerülnétek rendszeresen ilyen helyzetbe. Ja hogy akkora senki nem venni a gagyi szarjaitokat. Hát ez ilyen.

2021. ápr. 9. 09:33
 15/48 anonim ***** válasza:
23%

@14

Felelős, felnőtt emberként mindenki maga dönt arról (is), hogy “mézes-mázas hazugokkal” vagy normális, korrekt emberekkel veszi-e körbe magát...

Ki tehet arról, hogy a kérdezőnek ilyen barátai vannak?

Segítek... Az ember többnyire olyan, mint a barátai, hisz hasonló hasonlót vonz...

2021. ápr. 9. 09:40
 16/48 anonim ***** válasza:
84%
Ezért mondjuk mindig, hogy ha valaki meghallja hogy MLM meneküljön, mert ilyen szélhámos bugrisokba fog csak bele botlani.
2021. ápr. 9. 09:46
 17/48 anonim ***** válasza:
81%
A Kérdező a kérdésére, hogy vissza kapja e a pénzét megkapta a választ: Visszakapja. Most már az Ő dolga, hogy intézi e amit kell. Máskor pedig nem kell nyomulós ügynököknek igent mondani.
2021. ápr. 9. 10:07
 18/48 anonim ***** válasza:
36%
Na, látom, itt is megjelent az áldozathibáztató tipikus MLM-es hittérítő.... :-s :-s
2021. ápr. 9. 11:09
 19/48 anonim ***** válasza:
80%

#16: PONTOSAN!

Csak ugye az a probléma, hogy az ilyen mézes-mázos parasztvakító lúzerhalászok ki se mondják, hogy MLM, a cég nevét is titkolják.....

Az MLM-esek meg csodálkoznak, hogy miért olyan "előítéletesek" az emberek az MLM-mel szemben... Hát azért, mert nem előítélet, hanem sok-sok tapasztalat!!!!!

2021. ápr. 9. 11:10
 20/48 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam felelőtlennek. Soha nem dőltek be idáig az mlm-nek és nem saját barátom hálózott be hanem fel kerestek facebookon. Azt mondták ők mások, nem tukmálós cég. Be is vettem, aztán későn jött az, hogy akkor alakítsam át profilt, meg akkor az ismerőseimen gyakoroljak..
2021. ápr. 9. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!