Ki fizettem egy mlm cég kezdő csomagját, vissza adják ha mégsem akarok ebben dolgozni és nem veszem át a csomagot?
"Később jelezték, hogy akkor alakítsam át a Facebook profilom és szóljak ha kész és ha kiválasztottam a 30 ismerősöm akin a szakmát fogom megtanulni."
Tipikus MLM hányinger 🤮🤮🤮
@11
“... Én voltam a marha,...”
Igen, ez nem kérdés. Messziről látszik. Most is az vagy.
Felnőtt emberként illene már felelős döntéseket hozni, nem kellemetlen helyzetbe hozni másokat! Illene hitelesnek lenni!
09:26
Vagy mondjuk nem kéne az embereket az MLM-es mézes-mázas hazugságokkal kábítani, és akkor nem kerülnétek rendszeresen ilyen helyzetbe. Ja hogy akkora senki nem venni a gagyi szarjaitokat. Hát ez ilyen.
@14
Felelős, felnőtt emberként mindenki maga dönt arról (is), hogy “mézes-mázas hazugokkal” vagy normális, korrekt emberekkel veszi-e körbe magát...
Ki tehet arról, hogy a kérdezőnek ilyen barátai vannak?
Segítek... Az ember többnyire olyan, mint a barátai, hisz hasonló hasonlót vonz...
#16: PONTOSAN!
Csak ugye az a probléma, hogy az ilyen mézes-mázos parasztvakító lúzerhalászok ki se mondják, hogy MLM, a cég nevét is titkolják.....
Az MLM-esek meg csodálkoznak, hogy miért olyan "előítéletesek" az emberek az MLM-mel szemben... Hát azért, mert nem előítélet, hanem sok-sok tapasztalat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!