Egy nagyon gazdag ember hülyének nézett és nem fizettett ki, érdemes a NAV-nak ìrni? Kertkarbantartó vagyok.
Figyelt kérdés
Ismerős által elvállaltam egy kertet, azt hittem minden oké. A tulaj már az elején furcsa volt. Miután befejeztem a munkát letiltotta a telefonszámom. Bejelentve nem voltam. Mikor megkerestem másik telefonszámról és kértem a pénzem, ő fenyegetett meg, hogy feljelent a NAV- nál engem, nem tudom megtette -e meg ócska trükkökkel próbálkozott, hogy ezt meg azt hallott rólam amúgy is a környéken . Rengeteg pénze van, mint utólag megtudtam behajtó és követeléskezelő cégei vannak.Még hozzátenném, hogy nő vagyok tehát valószìnü nem fog megijedni tőlem.2020. szept. 11. 13:37
31/36 anonim válasza:
30# hányan tanúskodnak hamisan... A kérdező azt mondta, hogy az ismerőse sunnyog, hogy kinek ajánlotta be. Szóval egy ilyen ember tanúskodna a kérdező mellett, szemben a kertgazdával?
Kedves Kérdező, nincs ötletem. A nav oldalán van gyakori kérdés? Hátha van ilyesmi, hogy a fekete munka ki nem fizetése esetén mit lehet tenni? Esetleg keress a gyakorin navos topicot vagy a jogiforumon, ott kérdezd meg, mi van ilyen esetben? Mert nemcsak Neked nem fizet, hanem szerintem úgy általában nem fizet a kertgazda
33/36 A kérdező kommentje:
32. Nem lett aztán semmi.
2021. okt. 21. 22:08
34/36 anonim válasza:
#31 sajnálom, nehéz ügy. Mint a nemfizető bérlők esete, még akkor is, ha van szerződés, de mégis képesek lelépni. És intézkedni sem olyan egyszerű.
35/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, az se jó, de mondjuk ott más a szitu...
2021. okt. 23. 23:41
36/36 anonim válasza:
34# hihetetlen, hogy némelyek mivel képesek visszaélni. Egyszerűbb neki nem számlázni, az ember azt gondolná, hogy hátha így még ajánlana is. Aztán se pénz, se ajánlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!