Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy nagyon gazdag ember...

Egy nagyon gazdag ember hülyének nézett és nem fizettett ki, érdemes a NAV-nak ìrni? Kertkarbantartó vagyok.

Figyelt kérdés
Ismerős által elvállaltam egy kertet, azt hittem minden oké. A tulaj már az elején furcsa volt. Miután befejeztem a munkát letiltotta a telefonszámom. Bejelentve nem voltam. Mikor megkerestem másik telefonszámról és kértem a pénzem, ő fenyegetett meg, hogy feljelent a NAV- nál engem, nem tudom megtette -e meg ócska trükkökkel próbálkozott, hogy ezt meg azt hallott rólam amúgy is a környéken . Rengeteg pénze van, mint utólag megtudtam behajtó és követeléskezelő cégei vannak.Még hozzátenném, hogy nő vagyok tehát valószìnü nem fog megijedni tőlem.

2020. szept. 11. 13:37
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ndm kell kiskönyv ahhoz hogy az adószámommal ügyfélkapun bejelentsen és netbankon átutaljon 1000forintot.
2020. szept. 12. 17:56
 22/36 anonim ***** válasza:
Akkor jelentsd már fel. Ne habozz
2020. szept. 12. 18:00
 23/36 A kérdező kommentje:
19. Nálad is feketén van a takarìtónő, csak szeretsz itt rugdalózni gondolom. :-/ Kezdem végleg megutálni ezt az oldalt, bármilyen téma van, nem a kérdésre válaszolnak az itt lógók, hanem a trollkodás , személyeskedés és a savazás megy...
2020. szept. 12. 18:02
 24/36 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ahelyett hogy értelmes választ kaptam volna hogy ebben az esetben hogyan jár el a nav, biztos kiverted a rèpát most többször örömödben, hogy itt provokálhatsz arctalanul hülyeségekkel.
2020. szept. 12. 18:10
 25/36 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, mit vesztesz
2020. szept. 12. 18:45
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A NAV nem fog neked segíteni, ha feketén dolgoztál. Sőt, még meg is büntethet.

Ez ilyen. Vagy benyeled és soha többet arra sem mész, vagy használod azokat a módszereket amiket ilyenkor lehet.

Például remek dolog hívogatni telefonon az ügyfelet este, meg korán reggel, meg bármikor.

Nem fenyegetni, csak érdeklődni a hogyléte felől, meg biztosítani, hogy amennyiben anyagi gondja van, te tudsz neki intézni kölcsönt az orosz barátaidon keresztül...

Mást nem nagyon tehetsz.

2020. szept. 13. 08:07
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel. Mond azt hogy megallapodtatok napi bejelentesben. Dolgoztal es ki sem fizetett es be sem jelentett. Ekkor neked bizonyitani kell hogy dolgoztal. A kozos ismerosotok tanusitani tudja, vagy mas valaki aki latott hogy a kertjeben voltal. Ekkor mar nem mondatja hogy nem dolgoztal hisz 2 ember szava all szemben az ovevel.

Ne hagyd magad.

2020. szept. 14. 07:36
 28/36 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Van fényképem a munkáról ahogy ott vagyok a kertben ott a biciklim és az ismerősöm épp emelgeti a zsákokat.
2020. szept. 15. 09:40
 29/36 A kérdező kommentje:
Több fotó is van a mobilomban. Rendőeségi feljelentésre gondolsz?
2020. szept. 15. 09:42
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem rendőrségi feljelentesre. A rendorseg nem foglalkozik munkajogi vitakkal. Az erre illetekes hivatalban jelentsd. Esetleg a navnak.

Szoban megallapodtatok, az is eleg, nem baj hogy nincs szerződés. A te szavad az ove ellen. De neked ott a tanúd aki beszervezetett. Csak nem tanuskodna hamisan, hiszen az is buncselekmeny.

2020. szept. 15. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!