Egy nagyon gazdag ember hülyének nézett és nem fizettett ki, érdemes a NAV-nak ìrni? Kertkarbantartó vagyok.
Amikor átvette tőled a munkát, miért nem fizetett? Addig nem jöttem volna el tőle!
Az ismerősöd, aki beajánlott, mit szól hozzá?
Én arra járnék egyik este egy permetezővel meg némi gyomirtóval.
Aztán majd tanul belőle...
Utolsó vàlaszoló! 2016 -ban volt egy hasolnó ügyem. Akkor még alkalmazott voltam és egy havi béremet nem fizette ki a bt plusz mikor reklamáltam a rendőrség is kint volt, mert a tulaj nekem esett és le is köpött( meg voltam minden ). Azon vesztünk össze, hogy tudtam nem vagyok bejelentve, de ő azzal fenyegetőzött, hogyha nem dolgozok le egy általa kitalàlt felmondási időt
( amit akkor eü. okok miatt nem tudtam ) , nem fizet. A NAV akkor a Bt-t 400ezerre büntette meg és fent voltak a 2017-es feketelistán, engem mint munkavállalót békén hagytak. De ez most egy másik szitu ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!