Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy osztjátok be a pénzt?...

Hogy osztjátok be a pénzt? Gyakorlatias tanácsok érdekelnének.

Figyelt kérdés
Nem konkrét összegekkel csak tippek tanàcsok szintjén. Akinek hasonlóan nem megy jól hátha tudunk segíteni egymásnak ötletekkel.pl én nem szerettem a Pennyt de mióta ott vásárolok alap dolgokat jóval olcsóbban jövök ki,előtte Tescoba jártam.
2020. aug. 18. 09:31
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt a nulla, 120 m2 a málnásom kb. :)
2020. aug. 18. 15:39
 42/48 A kérdező kommentje:
39 Megbeszélem férjemmel ezt a dolgot a kert nagy,néhány gyümölcsfa van benne. Köszönöm a kedvességed mi Borsod megyében lakunk. Miket lehet még az éven ültetni?
2020. aug. 18. 15:41
 43/48 anonim ***** válasza:
73%

Salátafélék, retek, cékla, borsó, szamóca, áttelelő növények: hagyma, fokhagyma...

Szeptember-októberben érdemes a bogyós gyümölcsök vesszőit elültetni, ezek már fognak teremni jövő nyáron.

És a legfontosabb, elő tudod készíteni a terepet a jövő tavaszra. Erre is rengeteg spórolós megoldás van.

Nagyon ajánlom a csoportokat, vagy a gazigazito.hu oldalt, mert rendkívül fontos az alapos kerttervezés. A tél jó lesz arra, hogy belemélyedj a témába, alaposan beletanulj a veteményezés alapjaira.

2020. aug. 18. 15:58
 44/48 A kérdező kommentje:
43 és azt még megkérdezhetem beruházás mennyire kell hozzá? Permetezes ilyesmi is kell gondolom nem? Nagyon analfabéta vagyok a témában sokat kell tanulnom.
2020. aug. 18. 16:01
 45/48 anonim ***** válasza:
73%

Mekkora a kert?

Nos, kellenek kerti szerszámok.

- ásó, kapa, gereblye, metszőolló

- permetezőgép, de kis kertben megoldható a bio védekezés, ami különféle ázalékokkal megoldható, ami kvázi ingyen

- locsoláshoz szükséges eszközök, lehetőség szerint fúrt kút, vagy esővíz gyűjtésére alkalmas tartály.

Vetőmag, vessző, dugvány.

Akarat, idő, lehetőség, mert a kertet gondozni kell. ☺️

Mindenképp olvass sokat a témában.

2020. aug. 18. 18:46
 46/48 A kérdező kommentje:

Férjem szerint 600nm a terület amibe lehetne ültetni,a nagyobb gond az hogy ő aztmondta valakivel ki kell szántatni és már maga az sem olcsó.Kút nincs.Volt de nincs benne viz már valamiért.

Ha megpróbálom és nem jön össze nagyot nem bukok rajta.

2020. aug. 18. 19:23
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj számtani, nézz utána a szántás nélküli talajművelésnek. Pont időben is vagy, azt ősszel kell elkezdeni. Én évek óta nem szántok.
2020. aug. 19. 06:50
 48/48 A kérdező kommentje:
Pàrom intézett egy rokont aki kiszantja a kertet ( szerinte Jobb úgy) utána jöhet a kertészkedés.
2020. aug. 19. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!