Hogy osztjátok be a pénzt? Gyakorlatias tanácsok
érdekelnének.
21/48 A kérdező kommentje:
20 Nincs másik, most volt elsős.
Nincs az a munkahely ahol fél 4re Maximum 4re ott tudok lenni érte a suli előtt csak ami itt van helyben.
Az ellentétes műszakot elvetettük,hiszen akkor sosem találkoznánk sem mi sem a gyerekkel együtt mint 3an a család,meg akkoris vannak átfedések... ők úgy járnak,hogy 12be és 2napot mennek 2 itthon, a vírus miatt csökkentett volt, de 3 csarnok van és van amikor vannak átfedések benne. Ha nagyon lenne a gyerek önállóbb bevállalnám de még most megy 2.ba.
Akkor bébiszitter, barát, szomszéd, közeli nyugdíjas, aki haza viszi a gyereket. Vagy nyomorogtok tovább.
2020. aug. 18. 13:22
23/48 A kérdező kommentje:
Faluban élünk itt nincs babyszitter és egy rokonunk sem sajnos.
Vannak barátok akik segítenek de mindennap nem lehet rájuk lőcsölni ezt a feladatot. Barátnőm is itt a faluban van 3 saját gyereke,de már az is sok neki,húzta a száját mikor szívességet kértem tőle.
24/48 A kérdező kommentje:
Önkormányzatnál hogy lehet elérni,hogy végzettségem szerinti bért kapjak? Az lenne az egyetlen megoldás ha helyben lenne munkám valamivel többértY
Hát ne haragudj, de munkát neked kell keresned, nem az önkormányzat dolga....
2020. aug. 18. 13:31
26/48 A kérdező kommentje:
Nem így értem, hanem itt dolgozom, de nem adják meg a bért ami a végzettségem szerint járna. A falun belül ezen és két db bolton kívül nincsen más munkahely.
Ezt a problémát az Üzlet és pénzügyek kategóriában külön vesd fel. Ha jól tudom csak akkor kötelesek megadni a végzettségedhez tartozó magasabb bért, ha a munkakörhöz szükséges a végzettség.
2020. aug. 18. 13:48
28/48 A kérdező kommentje:
27 Igazad van, ez nem ide tartozik.
Csak fontos megemlíteni ,hogy nem iskolázatlan vagyok csak egyszerűen itt nem adnak többet vagyis ami járna.
Amíg közmunkás vagy addig csak aprópénzt fogsz keresni, mert így nem is az Önkormányzat állománycsoportjába tartozol. Majd ha rendes munkavállalóként felvesznek oda, akkor fogják megadni a közalkalmazotti bért, ha jól tudom az Önkormányzatnál közalkalmazottak vannak. De csak feltételezem, hogy a közmunkás jogviszony csak határozott időre van, utána vagy elküldenek, vagy felvesznek főállásba. Erről így nem nyilatkoztál.
2020. aug. 18. 14:06
30/48 A kérdező kommentje:
29 Határozott időre van és hosszabbítgatják már egy ideje. Egész pontosan 2 év 3 hónapja.Közben szereztem egy másik végzettséget mert kifogásolták ,hogy ami van szakmám az nem hasznosítható ide, elvègeztem mást,mégsem kapok több bért.Valószínű csak hülyítettek ,de mivel nincs más még szólni se szólhatok érte.😒
Kapcsolódó kérdések: