Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy osztjátok be a pénzt?...

Hogy osztjátok be a pénzt? Gyakorlatias tanácsok érdekelnének.

Figyelt kérdés
Nem konkrét összegekkel csak tippek tanàcsok szintjén. Akinek hasonlóan nem megy jól hátha tudunk segíteni egymásnak ötletekkel.pl én nem szerettem a Pennyt de mióta ott vásárolok alap dolgokat jóval olcsóbban jövök ki,előtte Tescoba jártam.
2020. aug. 18. 09:31
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

8 Az akciókra nem lehet számítani, volt mikor úgy terveztem,aztán munka után jutottam el a Pennybe és jött a pofára esés,az akciósból semmi nem volt.Gyorsan fejben ujratervezes,kapkodás.

Persze nagyrészt olyat főzök amit a gyerek szeret,most dacol.

Az a baj amit a 6-os valaszolo irt, ha minden fizet kifizetek akkor nem maradna mit enni csak két hétre...ahogy vadulnak el az árak lassan egy hétre. Hálistennek,hogy nem vagyunk betegek mert ha az is vinné a pénzt vége lenne mindennek.

2020. aug. 18. 10:12
 12/48 anonim ***** válasza:
18%

Penny a legolcsóbb pedig.

Keresettől függ,attól nem lesz gazdag az ember ha agyonspórolja magát de persze mondjuk nettó 200 és alatta keresettel nagyon meg kell nézni sajnos én is így vagyok.

Mindig mindent megtervezni, vezetni havi kiadásokat stb.

2020. aug. 18. 10:25
 13/48 A kérdező kommentje:
12 Sajnos bőven az alatti a keresetem ,közmunkás dolgozó vagyok és nem azért mert iskolázatlan semmirekellő lennék,hanem mert semmit nem találtam ami az iskolával összeegyeztethető munkaidőben van.Párom jobban keres, gyárban műszakvezető.Oda én is mehettem volna több pénzért, de akkor a gyerek dolga nincs megoldva.
2020. aug. 18. 10:32
 14/48 anonim válasza:
18%
Én először mindig félre teszem a kiadásokra, és mindent ott vásárolok, ahol a legolcsóbb.
2020. aug. 18. 10:40
 15/48 anonim ***** válasza:
75%
A 6-os vagyok: ha gondolod, írj privátban, ott részletesebben meg tudjuk beszélni a kérdést és jobban tudok segíteni.
2020. aug. 18. 10:54
 16/48 anonim ***** válasza:
75%
14-es: a kérdezönek éppen az a problémája, hogy ha félretette a kiadásokra a pénzt, akkor nem marad elég az egész havi kajára még a legolcsóbb helyen vásárolva sem.
2020. aug. 18. 10:55
 17/48 A kérdező kommentje:

15 Hazaérek munkából jobban lesz idom irok.

16 igen kb ez a helyzet mindig van Plusz kiadás

2020. aug. 18. 11:18
 18/48 BeefEater ***** válasza:
82%

Amit leírtál az akciókról pont amiatt szoktam javasolni, hogy ne foglalkozz vele. Ha a boltban hirtelen áttervezel mindent akkor biztos, hogy a végén többet fogsz költeni.

(Ez persze nem vonatkozik arra, ha a liszt akciós és 1 kg helyett kettőt veszel, de komplett kaját ne változtass mert teljesen máshoz akciós az egyik hozzávaló.)

2020. aug. 18. 11:35
 19/48 anonim ***** válasza:
17%

A legfontosabb, hogy nem azt próbálom meg félretenni havonta ami megmarad.

Hanem a fizetésből egyből lecsípek egy bizonyos összeget, úgy tekintek rá mintha nem létezne (automatikus utalás megtakarítási számlára). És a megmaradt pénzt költöm, persze azt is ésszel.

A kiadásokat vezetem excelbe. Mindent. Szó szerint. Javaslom neked is, hogy 3-4 hónapig vezesd, tök jól ki fogod tudni szűrni, hogy mi az amuiből lehetne lecsípni.

2020. aug. 18. 12:27
 20/48 anonim ***** válasza:
75%
Másik munkahely. Mekkora a gyerek hohy "intezni" kell? Gyárban meg van több műszak is. Másikba kell Kerni magad mint amiben a férjed van és máris meg van oldva
2020. aug. 18. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!