Jófogáson előreutalás után nem küldték a terméket, üzletszerű csaló, megéri feljelenteni?
Ezt itt hagyon, ha bárki rákeresne:
Kerekes Lászlót, vagy inkább az ő számla számát kerülni kell, nemrég kárósított meg 17000Ft-al. Főbb ismertető jele, hogy drága számítógép alkatrészeket ad rendkívül olcsón és csak postázza, meg azt hazudja, hogy Erdélyben van, de a hirdetései, mind az I. kerületben lokalizálhatók, valamint egy debreceni OTP fiókhoz tartozó számla száma van (11773384-02834010). Csak biztatgat, hogy nem sokára megérkezik, se csomagszám, se bizonlyat a csomagról. Most is hirdet: [link]
Debrecen??
Megnéztem, ugyanaz a Piac utcai fiókban nyitotta az én csalóm is a számláját...!!
Hoppá-hoppá... esetleg csalóhálózattal van dolgunk..!!???
11773384-02479460 az én csalóm 8 ezerrel húzott be.
Mert ugye a jelenlegi törvények alapján bankszámlánként 50 ezres határig kb büntetlenül meg lehet úszni... de ha a család minden tagja nyit egy számlát ??? :-) :-)
Vedd fel priviben a kapcsolatot velem..
11773449-02842653 OTP
Lakatos András
Telefon: 06209151001
Ez is egy lehúzós, csaló getyiláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!