Küldtek már téglákkal teli csomagot neked a Jófógás Háztól-házig szolgátatásban?
Ezt most komolyan kérdezem, olvastam valahol de nem tudom elhinni tényleg vannak ilyen mocsok emberek?
Vagy más egyéb kacat, hibás dolog volt a csomagodban?
Mi a tendő, telfonszámot tudtok ha esetleg valakivel történne ilyesmi?
Ahol azt eladók nem rendelkeznek értékeléssel, nem tudod lecsekkolni, hogy kivel állsz szemben, ott bármi megtörténhet.
Igen, itt is olvastam már többször, hogy átverték.
"Mi a tendő?" Nem kell értékelés nélküli eladótól vásárolni vagy ha mégis, akkor személyes átvétel, kipróbálási lehetőség, stb.
Telefonszámot nem tudom, milyent akarsz megtudni, de ha lenne is, ide senkinek a telefonszámát nem lehet kiírni. A Jófogás meg nem vállal felelősséget érte, hiszen le van írva, hogy ne utalj előre!
Ez nem előre utalás!
Háztól-Házig szolgáltatás lényege, hogy a futárnak adod oda adod a zséét, aláírod megkapod a csomagot és utalják az eladó bankszámlájára 2-3 munkanapon belül.
Én ezt téglás dolgot kétlem...
Igaz, hogy fizetés után bonthatsz csak csomagot, de utána szólhatsz a futárnak, hogy mi van benne.
Ilyenkor nem hinném, hogy elutalnák a pénzt a feladónak!
Már a jó hírük megtartása miatt sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!