Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe tudok befektetni havi...

Mibe tudok befektetni havi szinten??

Figyelt kérdés

Tehát mibe tudok befektetni havi szinten, ami kamatozik, majd kövi hónapba ismét befizetem a kamattal együtt elért összeget és így tovább?

Tehát kamatos kamattal szeretnék befektetni havi akár 20 ezer forintot, de hogyan vágjak bele? 18 vagyok nem értek az ilyen dolgokhoz még sajnos.

ma 19:39
 1/3 onkelkarl ***** válasza:
100%

Szerencsédre az, hogy 18 vagy és nem értesz az ilyen dolgokhoz, semmiben nem gátol meg 2025-ben.

Tele van a youtube videókkal, és végtelen mennyiségű könyv is rendelkezésedre áll a témában.

Az tök jó, hogy érdeklődsz és szeretnél megtakarítani, meg hogy ilyen fiatalon elkezdenéd: így hosszútávon akár nagyon szépen is profitálhatsz belőle.

Én személy szerint a tőzsdét ajánlom, a könnyebben megérthetőbb ETF-ek formájában kezdésnek, aztán amit szeretnél.

De mielőtt belevágsz, nézz utána alaposan a dolognak és tanulj, aztán akkor vágj bele ha biztosnak érzed.

Bence balázsnak vannak viszonylag jó és közérthető videói a témában pl.

ma 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"ha biztosnak érzed"

A legjobb szakértő segítségét kérni a tanuláshoz is, meg (főleg eleinte) a befektetésekhez is.

ma 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kiszamolo.hu

Amúgy állampapír elsőre. Majd ha ott már van értelmezhető összeg, akkor Tbsz+etf

ma 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!