Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkahelyi kilépéskor nem...

Munkahelyi kilépéskor nem kaptam meg a oep rózsaszín kiskönyvet?

Figyelt kérdés
Szeretném utólag a volt munkahelyemen kitöltetni a rózsaszínű oep kiskönyvet,anno a kilépéskor nem kaptam meg, én nem törődtem vele, hogy ez annyira fontos irat lenne, de kioktatott a munkaügyis hogy igen ez egy fontos irat, meg most az új munkahely ragaszkodik hogy meglegyen a legutóbbi munkahelyről ez az irat. A volt munkahely csakazértis be akar nekem tartani, meg megy az ígérgetés napok óta, hogy "majd kitöltik" (szerintem nem akarják) Mi tévő legyek?

tegnap 22:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Új munkahelyem csak akkor léptet be, hogyha megvan ez a legutóbbi rózsaszínű oep kiskönyvem,amit sose gondoltam volna hogy ez ennyire "fontos" dokumentum.
tegnap 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyissanak egy újat. Nekem van vagy 3.
tegnap 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent. BÁRMELYIK melóhely csinálhat másikat, az állami rendszerben meg benne vagy.

Ha a melóhelyed HR-ese kéri, akkor xopat! Vagy add meg neki a régi melód címét, és kérje ki!

tegnap 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!