Probléma az, ha új munkahelyen nem adom le a rózsaszín füzetet?
Igazság szerint jóval rövidebb ideig dolgoztam ott, mint az önéletrajzban állítottam.
Nem akarom, hogy kiderüljön.
Én (/munkáltatók) nem is vezettem az elmúlt 7 évben legalább, nincs is és nem is érdekel, ott az ügyfélkapu ilyenekre.
Ha nagyon kellene veszel nyomtatványboltban egyet vagy ad az új céged egy frisset.
"Én (/munkáltatók) nem is vezettem az elmúlt 7 évben legalább, "
Hát ez elég nagy baj...
Ügyfélkapu az egyén ügyfélkapuja, abból egy munkáltató semmit nem tud meg.
Többször leírtam már különböző fórumokon, hogy a "TB"-kiskönyv egy későbbi táppénzre jogosultságnál az előzményeket hivatott igazolni. Ha nem tudod az adott munkáltatónál az előzményeket igazolni ezzel a könyvvel, akkor nem biztos, hogy a megfelelő összegű táppénz ellátást fogod kapni.
Ennyi a hátránya, ha nincs meg, vagy nem adod le.
Ha nincs meg, vagy nem adod le, akkor az aktuális munkáltató köteles "megnyitni" egy újat, amibe nyilván csak a nála felmerülő adatokat tudja rögzíteni, az előzmények ettől még nem lesznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!