Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van itt, aki hozzáértőbb:...

Ha van itt, aki hozzáértőbb: akinek alig van megtakarítása, nagy gázba kerülhet 2020-ban?

Figyelt kérdés

Eleve lassult a világgazdaság már 2019-ben is, és a szakemberek több jelét is látták a válságnak.

Most meg itt a koronavírus, a tőzsde a padlón, Kínából nem érkeznek alapanyagok a termeléshez, termékek az értékesítéshez, karanténok Olaszországban és még mit tudom én...

Alapból egy 2-4 hetes, munka nélküli időszak megviselne engem. Sajnos nem fehéren dolgozom, és így is kezet csókolok nekik, hogy adódott egyáltalán ez a munkalehetőség.

Igen, tudom, senkinek sincs jósgömbje, DE lehet, hogy valaki ért a világgazdasági folyamatokhoz, esetleg az emberi természethez is hozzá és neki azért lehet sejtése, hogy mi vár ránk..

2020. márc. 6. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
52%
De ne már! :( Azt nem szeretném, nélküled elég unalmas lenne ez az oldal.
2020. márc. 8. 14:02
 62/66 A kérdező kommentje:
Ez azért kedves volt..
2020. márc. 8. 14:48
 63/66 A kérdező kommentje:
Egyébként miért vagy kíváncsi arra, hogy mi lesz velem és merre tart az életem? :D
2020. márc. 8. 18:26
 64/66 anonim ***** válasza:

Annyi kérdést írtál már ki, hogy úgy érzem mintha már ismernélek. :D

Tudod, mint a TV esetén, ha valaki minden este a Barátok Köztöt nézi, akkor egy idő után már úgy érzi, hogy a Berényi Miki családtag, és egyre jobban kíváncsi, hogy mi lesz vele.

2020. márc. 8. 19:12
 65/66 A kérdező kommentje:

Hát jó, így jártam.

Inkább pang az oldal, az lenne a jó, ha sokaknak lenne sok kérdése. Nyilván nemcsak a rózaszín ködről, mert az életre nem az jellemző

2020. márc. 8. 19:16
 66/66 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy ez sértő állítás lett volna.
2020. márc. 8. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!