Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van itt, aki hozzáértőbb:...

Ha van itt, aki hozzáértőbb: akinek alig van megtakarítása, nagy gázba kerülhet 2020-ban?

Figyelt kérdés

Eleve lassult a világgazdaság már 2019-ben is, és a szakemberek több jelét is látták a válságnak.

Most meg itt a koronavírus, a tőzsde a padlón, Kínából nem érkeznek alapanyagok a termeléshez, termékek az értékesítéshez, karanténok Olaszországban és még mit tudom én...

Alapból egy 2-4 hetes, munka nélküli időszak megviselne engem. Sajnos nem fehéren dolgozom, és így is kezet csókolok nekik, hogy adódott egyáltalán ez a munkalehetőség.

Igen, tudom, senkinek sincs jósgömbje, DE lehet, hogy valaki ért a világgazdasági folyamatokhoz, esetleg az emberi természethez is hozzá és neki azért lehet sejtése, hogy mi vár ránk..

2020. márc. 6. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Akkor ugyanazt, amit én, leszámítva, hogy én másképp definiálom a trollkodást.

Eszem néha zabkását, de azon élni 3 hónap múlva igazán vicces lesz, 8 év tanulás után, 4,5 végzettséggel.

2020. márc. 7. 21:35
 32/66 anonim ***** válasza:
52%

100 g zabpehely az 390 kcal, 17 g fehérje, 6,9 g zsír, 66 g szénhidrát és 10,6 g rost, valamint jelentős ásványi anyag- ás vitamintartalommal is rendelkezik, úgyhogy minden szükségletedet fedezni fogja.

Esetleg vehetsz mellé valami jó multivitamint.

[link]

Egyébként még ajánlom a rizst, és a különféle hüvelyeseket (bab, borsó stb.).

2020. márc. 7. 21:42
 33/66 A kérdező kommentje:
A zöldség-gyümölcsben jobban hiszek, bár leosztva valószínűleg drágább. Kalóriát nem számolok, azt se tudom, hogy van :D
2020. márc. 7. 21:50
 34/66 A kérdező kommentje:
Azért én kíváncsi lennék, hogy 0 élettel, mentális és testi beteegségekkel, hulla fáradtan, 0 pénzzel mit szólnál az élethez. Mázlistaként könnyű másokat leugatni.
2020. márc. 7. 22:05
 35/66 anonim ***** válasza:
52%

Hol ugattalak le téged?

- Megkérdezted, hogy lesz-e válság? Mondtam, hogy igen, valószínűleg lesz a közeljövőben.

- Megkérdezted, hogy válság esetén mit csinálnék? Mondtam, hogy tanulnék, képezném magam, és ugyanúgy enném továbbra is a zabpelyhet vízzel, mert egészséges.

Most ebben mi volt az a hatalmas leugatás, mondd már el!

2020. márc. 7. 22:16
 36/66 A kérdező kommentje:
Azt amúgy tudod, hogy az önképzés is pénzbe kerül, hatalmas lemondásokkal jár (a részemről kb az egész életről), aztán vagy bejön vagy nem?
2020. márc. 7. 22:19
 37/66 anonim ***** válasza:
52%

Hol ugattalak le téged?

Még mindig várom a választ...

2020. márc. 7. 22:24
 38/66 A kérdező kommentje:
Kioktatónak érzem az egészt stílust + attól még nem troll valaki, mert kíváncsi
2020. márc. 7. 22:44
 39/66 anonim ***** válasza:
47%

Nem vagy valami kedves.

Ahelyett, hogy értékelnéd, hogy van még egyetlen ember, aki hajlandó válaszolni a kérdéseidre, ezt az egyetlen embert piszkálod.

2020. márc. 7. 22:54
 40/66 A kérdező kommentje:
Ja mert itt mindenki tökéletes. Örülök.
2020. márc. 7. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!