Ha van itt, aki hozzáértőbb: akinek alig van megtakarítása, nagy gázba kerülhet 2020-ban?
Eleve lassult a világgazdaság már 2019-ben is, és a szakemberek több jelét is látták a válságnak.
Most meg itt a koronavírus, a tőzsde a padlón, Kínából nem érkeznek alapanyagok a termeléshez, termékek az értékesítéshez, karanténok Olaszországban és még mit tudom én...
Alapból egy 2-4 hetes, munka nélküli időszak megviselne engem. Sajnos nem fehéren dolgozom, és így is kezet csókolok nekik, hogy adódott egyáltalán ez a munkalehetőség.
Igen, tudom, senkinek sincs jósgömbje, DE lehet, hogy valaki ért a világgazdasági folyamatokhoz, esetleg az emberi természethez is hozzá és neki azért lehet sejtése, hogy mi vár ránk..
Volt relatív jó időszakom az első alapszakom alatt.
Hihetetlenül nagy erőm volt az elesettekhez, szr élethelyzetben levőkhöz, meghallgattam őket. Volt, akitől kaptam is visszajelzést, hogy milyen jó volt akkor.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy sohase jön rendbe az életem.
Annyira beteg vagyok és annyira elrontottam.
Elég sok kérdést végigolvasok, arról meg nem tehetek, hogy legalább minden tizedik a tiéd, és mindegyik ugyanarról szól.
Jó, nyilván az én hibám, mert miért nem az elektronika és az állatok kategóriát olvasgatom, oda talán valamivel ritkábban írsz.
Sajnos a kelleténél több pontom van kérdésből ebben a kategóriában, most megnéztem, de azért túlzol.
Óráról-órára hullik szét az életem, és a nehéz munka és a baromi nehéz, nem az én képességeimhez illő egyetemi szak mellett / miatt sokszor vagyok itt, az tény, de erősen túlzol.
És ha olyan kérdést olvasol, ami nem tetszik, miért nem hagyod ott? Kiikszelni a megválaszoltjaid közül, görgetés során átugrani... Olyan nehéz ezt? :D
Pedig nem valami érdekes. :D
Valószínűleg 2-3 hónapon belül összeomlok, ez akár öngyilkosság képében is elképzelhető.
Nyugodtan ignoráld a kérdéseimet, ha zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!