Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van itt, aki hozzáértőbb:...

Ha van itt, aki hozzáértőbb: akinek alig van megtakarítása, nagy gázba kerülhet 2020-ban?

Figyelt kérdés

Eleve lassult a világgazdaság már 2019-ben is, és a szakemberek több jelét is látták a válságnak.

Most meg itt a koronavírus, a tőzsde a padlón, Kínából nem érkeznek alapanyagok a termeléshez, termékek az értékesítéshez, karanténok Olaszországban és még mit tudom én...

Alapból egy 2-4 hetes, munka nélküli időszak megviselne engem. Sajnos nem fehéren dolgozom, és így is kezet csókolok nekik, hogy adódott egyáltalán ez a munkalehetőség.

Igen, tudom, senkinek sincs jósgömbje, DE lehet, hogy valaki ért a világgazdasági folyamatokhoz, esetleg az emberi természethez is hozzá és neki azért lehet sejtése, hogy mi vár ránk..

2020. márc. 6. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Miért, annyira extra szakember kell ahhoz, hogy valaki jobban értsen a közgazdaságtanhoz, mint átlagjóska? ;)
2020. márc. 7. 20:35
 22/66 A kérdező kommentje:
Egyébként meg elég sok ember van ezen az oldalon, akiről az ember nem érti, hogy ha igaz, amit ír, mit keres még itt? 😁
2020. márc. 7. 20:36
 23/66 anonim ***** válasza:
52%

Megsúgom, hogy a közgazdászok sem tudják, hogy jön-e válság és ha igen, mikor.

Esetleg a Wall Street-en egy-egy nagy bankház fejének lehetnek konkrétabb elképzelései.

2020. márc. 7. 20:53
 24/66 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogy néz ki egy ilyen és mit tehet az ember?
2020. márc. 7. 21:10
 25/66 anonim ***** válasza:
52%
Már leírtam 50x, hogy képzi magát, hogy minél értékesebb legyen a munkaerőpiacon, ahogy már te is leírtad 50x, hogy borzalmasan sokat tanultál már, nincs életed, és így is attól félsz, hogy zabpelyhet fogsz enni vízzel (ami amúgy nagyon egészséges, úgyhogy már most is beiktathatod az étrendedbe), szóval szerintem megbeszéltünk mindent.
2020. márc. 7. 21:15
 26/66 A kérdező kommentje:
Voltál már kicsit is ilyen helyzetben?
2020. márc. 7. 21:21
 27/66 anonim ***** válasza:
52%
Nem, de hála neked és az 500 kérdésednek, már eléggé képben vagyok.
2020. márc. 7. 21:26
 28/66 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék, mit szólnál egy ilyen helyzetben...
2020. márc. 7. 21:29
 29/66 anonim ***** válasza:
52%

Bármily meglepő is, de tanulnám és képezném magam, hogy minél kevésbé érintsen egy esetleges válság.

És mindettől függetlenül rendszeresen ennék zabpelyhet akár vízzel, akár tejjel, mert nagyon egészséges.

2020. márc. 7. 21:32
 30/66 anonim ***** válasza:
52%
Ja, és feszültséglevezetésként itt trollkodnék a gyakorin, szóval tulajdonképpen azt, amit te.
2020. márc. 7. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!