Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van itt, aki hozzáértőbb:...

Ha van itt, aki hozzáértőbb: akinek alig van megtakarítása, nagy gázba kerülhet 2020-ban?

Figyelt kérdés

Eleve lassult a világgazdaság már 2019-ben is, és a szakemberek több jelét is látták a válságnak.

Most meg itt a koronavírus, a tőzsde a padlón, Kínából nem érkeznek alapanyagok a termeléshez, termékek az értékesítéshez, karanténok Olaszországban és még mit tudom én...

Alapból egy 2-4 hetes, munka nélküli időszak megviselne engem. Sajnos nem fehéren dolgozom, és így is kezet csókolok nekik, hogy adódott egyáltalán ez a munkalehetőség.

Igen, tudom, senkinek sincs jósgömbje, DE lehet, hogy valaki ért a világgazdasági folyamatokhoz, esetleg az emberi természethez is hozzá és neki azért lehet sejtése, hogy mi vár ránk..

2020. márc. 6. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Vagy a pályakezdők... vagy akik most akarnak kitörni...
2020. márc. 7. 16:22
 12/66 anonim ***** válasza:

Ha kellően jók, akkor nem lesz problémájuk.

Mivel válság lesz, így kevesebb pénz, és lesznek cégek, akiknek megéri kezdőként felvenni. Persze, ha azok a kezdők, eléggé jók. Egy béna kezdő több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz.

2020. márc. 7. 16:57
 13/66 A kérdező kommentje:
2008-ban is katasztrófa volt, szerintem most is az lesz.
2020. márc. 7. 18:20
 14/66 anonim ***** válasza:

Az, hogy lesz-e válság, és ha lesz, milyen súlyos lesz, az nem rajtad múlik. Nem tehetsz semmit se mellette, se ellene, ez egy externália. Olyan külső hatás, ami tőled független, amire nem vagy hatással.

Foglalkozz azzal inkább amire hatással tudsz lenni! Képezd magad olyan szintre, hogy a válság minél kevésbé érintsen! Valószínűleg lesz válság, és valószínűleg sokakat érinteni fog, törekedj arra, hogy te ne legyél köztük!

2020. márc. 7. 19:28
 15/66 A kérdező kommentje:

Az egész eddigi életem tanulásra, erőn felüli küzdelemre ment és eddig arra jutottam vele, hogy lassan a földet eszem.

Más is parázna a helyemben - jó, más lehet nem jutott volna ide, mert legalább 2 rossz döntést elkerült volna, ha nem is az összeset.

2020. márc. 7. 19:56
 16/66 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem születne válságról szóló kérdésem, ha nem rettegnék attól, hogy hónapokig csak üres zabpelyhet fogok enni vízzel és az egész eddigi tanulásomat dobhatom ki a kukába.
2020. márc. 7. 19:58
 17/66 A kérdező kommentje:
A 2008-as válság után a családomban generációknak kellett átmenetileg összeköltözni, középkorú rokonom évekig az édesanyja anyagi támogatására szorult. Ő is hozott pár rossz döntést aztán jött a válság is.
2020. márc. 7. 20:00
 18/66 anonim ***** válasza:

Kérdésekkel nem tudsz változtatni semmin.

Írjam azt, hogy nem lesz válság, és akkor megnyugszol, hogy nem lesz? Senki sem tudja biztosan, hogy lesz-e, se azt, hogy pontosan mikor, de valószínűleg lesz, és valószínűleg pár éven belül.

Ennél pontosabbat senki nem tud neked mondani.

Tanulj és képezd magad, és reménykedj, hogy az elég lesz, jobbat én sem tudok tanácsolni neked!

2020. márc. 7. 20:11
 19/66 A kérdező kommentje:

Jó, de lehet itt gazdasági szakember, aki az átlagnál esetleg többet tud.

Ha képzem magam, azzal csak azt érem el, hogy semmi szabadidőm és energiám.

De ezt csinálom már évek óta és fogom még évekig elvileg.

2020. márc. 7. 20:15
 20/66 anonim ***** válasza:

"Jó, de lehet itt gazdasági szakember, aki az átlagnál esetleg többet tud."

Hát, akkor jó várakozást!

Az ilyen emberek egész biztos tudnak magyarul és egész biztos ezt az oldalt nézegetik szabadidejükben.

2020. márc. 7. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!