Van most ez az adategyeztetés a banki ügyfelek számára. Én nem kaptam semmilyen értesítést sem postai, sem pedig elektronikus úton, hogy végezzem el az azonosítást! Ilyenkor is be kell menjek a bankba?
Semmi nincs konkrétan leírva!Ha nincs hivatalos értesítés számomra,én nem fogok utazgatni! És akinek nincs nete az honnan tudja?
K@H bank!
Semmi konkrétumot nem írnak le benne!
A 21 éves Lacikától elkezdve a szomszéd 67 éves Dezső bácsiig és az összes utcabelinek küldött a bank postai értesítőt,hogy van ez a buli és,hogy fáradjanak be adategyeztetésre!
Nos mivel nekem nem küldtek, én nem megyek.Ennyi!
Mit nem írnak le? 15perc alatt el tudod intézni.
A banknak nem fog fájni, ha nem csinálod meg. Max neked, ha nem férsz majd hozzá a pénzedhez.
Én csak azt nem értem,hogy miért nem értesítettek?
Elvárom azt,hogy hivatalosan értesítsenek.Egyébként 50%-nak küldtek valamilyen értesítőt az adott településemen, 50%-nak nem.
Az,hogy a bank honlapján esetleg le van írva valami az engem nem érdekel. Az nem hivatalos mód!És ha valakinek nincs sz.gépe vagy net elérhetősége?
15 perc alatt ellehet intézni?
Igen. Videobeszélgetéssel. Nekem ilyen technikám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!