Lesz tényleg banki adategyeztetés?
Én bementem megkérdeztem és azt mondták nem kell.
Testvérem férjének szintén NEM-et mondtak, majd 2 nappal később kapott 1 levelet, hogy menjen be, bement és közölték vele, hogy naprakészek az adatai, így nem kell elvégeznie az egyeztetést :)
Ha nem kaptál levelet felesleges rugóznod rajta, majd 27-én kiderül, ha zároltak bemész és 2-3 percet rááldozol, másnapra feloldják. Nem kell bekaksizni!
Arra figyelni kellene hogy a bankok nem egyformán kommunikálnak így a tapasztalatotok lehet hogy semmit sem érnek.
Ha nem vagy benne biztos akkor menj be inkább és kész.
Persze. Zárolják, majd bemész és elintézel mindent.
Eddig oké is. Meg persze másnaptól (vagy még aznaptól) használhatod is a számládat.
DE! Azt azért ne hagyd ki, hogy egy kártya ellopásért 6-8 éve 10 ezer Ft-ot, egy lakástakarék kötésért 2 éve 70 ezer Ft-ot vontak el ügyintézés néven!
Itt se lesz olcsóbb.
Szar a tájékoztatás: rohadjanak meg!
Telefonálj, menj be, írj nekik levelet!!!
SOHA NE BÍZZ A POSTÁSBAN!!!
Kártyaletiltás, új kártya igénylés mindig is borsos volt, mivel ott a saját figyelmetlenségedért fizetsz. A lakástakarékon pedig a nyitási díj volt mindig is a bank haszna, jól lefölözték az állami támogatást.
Ezért nem számíthatnak fel díjat, mivel jogszabály szerint kötelező adategyeztetésről van szó.
Nem is azért számolnak fel díjat. Hanem azért mert zárolták a kártyádat, majd feloldották!
A zárolást törvény írja elő, de azt, hogy megnyissák azt már ők ügyintézésnek fogják venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!