Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lesz tényleg banki adategyezte...

Lesz tényleg banki adategyeztetés?

Figyelt kérdés
Állítólag június 26-ig bezárólag banki adategyeztetés van, és letilthatják a számláját annak, aki ezt nem végzi el. Igaz ez? Pár újságban írtak róla.

2019. jún. 19. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Kitolták a határidőt.
2019. jún. 22. 07:53
 12/12 anonim ***** válasza:
81%
Bementem a helyi OTP-be és mondtam, jöttem adategyeztetésre, hogy nem vagyok pénzmosó. Személyit kért az ügyintéző kislány, mondtam neki, hogy nincs. Mondta, akkor nem tud egyeztetni. Mondom neki, de van útlevelem. Erre nem szólt semmit, csak elvette, és elkezdett babrálni a klaviatúráján és belebámult a monitorjába. Aztán kimondta az anyám nevét és kérdezte, így hívják? Mondtam, igen. Ezután megmondta a lakcímem és kérdezte, tényleg itt lakok? Mondtam neki, igen. Erre azt mondta, készen vagyunk. Én még kérdeztem tőle, hogy nem érdekli e, hogy közszereplő vagyok, vagy sem? Mondta, hogy nem. A bankkártyámat nem kérte el, igazolást se adott az adategyeztetésről. Remélem, nem fogják zárolni a bankkártyámat, mert akkor hogy veszem föl majd a nyugdíjamat?
2019. jún. 24. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!