Vettem egy házat, de a volt tulajdonosnak a testvére a nyakamra jár hogy még van pár dolog amit el akar vinni a volt tulaj meg fél tőle!?
Egyrészt mondd meg, hogy a csomagmegőrző az állomáson van, nem nálad!
Ha tovább szívóznak, számíts fel a birtokba adás napjától napi 5000 Ft őrzési díjat, elvégre a te házadban nem őrzöd ingyen a más cuccát!
A "megtekintett állapotban" azt jelenti,hogy minden a tied, mivel az elköltözésük UTÁN nem írtatok semmilyen szerződést, listát az ott hagyott dolgokról.
Egyébként aki hónapok alatt nem vitte el a cuccait, annak nem is kell igazán.
Ezután rendőrt kell hívni, ha erősködik.
Előző kérdésednél még a tulajjal beszélted meg, hogy később majd jön a cuccaiért, az volt a kérdés vennénk-e így házat, eltelt 3 nap erre már a testvére jár rátok hónapok óta...
Meseországban ilyen gyorsan telik az idő?
Nálatok hány nap egy esztendő?
Nálam a 2vel előbbi tulaj apja a postaládát nyitogatta ill s cuccai a pincében voltak, sose láttam, de lipta a postát ill a szomszédokkal üzengetett, hogy mekkora szemét vagyok, hogy lecseréltem a postaláda meg a pince zárját, meg hogy kényszerkijelentettem
A levelei még majd 1,5 évig jöttek, még az után is, hogy minden feladónál szóban és írásban is panaszt tettem, és címzett ismeretlennel még a sima leveleket is visszaküldtem egy ideig, a raiffeisen tartott ki legtovább, aztán bementem és közöltem, hogy még egyszer levelet kapok, akkor feljelentés lesz zsklatásért, nem lett több levél )
(Amúgy 2 évre rá olyan helyen dolgoztam, ahol hozzáfértem a lakcímnyílvántartóhoz, kiderült, hogy az ipae már hónapokkal azelőtt elpatkolt, ahogy az utolsó leveleit kaptam)
Akkoriban még az ajánlottakat simán bedobta a postás, és folyamatosan fizetési felszólításokat kapott
Szóval nem egy pofátlan barom van, ki kell őket jelenteni a pi csába és rendőrt hívni rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!